feb.
2023
01
19:00 - 21:30

Medlemsmøde med Martin, Samira og Mikkel - København

Salon K, Rådhusstræde 13, 2. sal, 1466 København
Et nyt år markerer ofte også en ny begyndelse. Og i år gør det sig i den grad også gældende i dansk politik. Efter et folketingsvalg og en regeringsdannelse er alle klar til at tage fat på ny. Det gør sig gældende for regeringen, for Folketinget og for Radikale Venstre.

Vi valgte i den radikale folketingsgruppe ikke at gå med i regeringen. Det var en svær beslutning, men heldigvis kan man flere steder se vores klare aftryk. Vi har et stort arbejde foran os med at genrejse tilslutningen til Radikale Venstre, men vi ser mange muligheder og glæder os til samarbejdet.

Vi er nu i gang med at tegne skitserne af det radikale projekt de forestående måneder og år. Vores håb for de nuværende og kommende generationer af danskere, vejen til at realisere dem og samtidig arbejde for et stærkere Europa og en mere fredelig, bæredygtig og demokratisk verden. Vi står på stærke fælles værdier og er drevet af ambitioner og en stærk tro på, at vi kan gøre i morgen bedre end i dag. For Danmark og for Radikale Venstre.

Derfor vil vi de kommende måneder tage skitserne med ud til dig og alle andre i vores parti og diskutere, forbedre og tilpasse dem. Vi glæder os meget til at komme rundt i landet, så vi sammen kan sætte retningen, finde ny energi, ny politik – og nye vælgere. Vi håber, du vil være med. Der er brug for alle.

Dagsordenen for mødet er:

 • Kl. 19.00: Medlemsmøde med Martin Lidegaard, Samira Nawa og Mikkel Irminger Sarbo om den politiske situation og det fremtidige radikale projekt
 • Kl. ca. 21.00: Kort pause
 • Kl. ca. 21.00: Åbent storkredsforsamlingsmøde:
  • 1. Velkomst ved Kim Mandix, forperson for Hovedstadens Radikale Venstre.
  • 2. Valg af dirigent.
  • 3. Københavns Kommune ved kultur- og fritidsborgmester, Mia Nyegaard.
  • 4. Eventuelt.

Af hensyn til planlægningen bedes du tilmelde dig via linket herunder.

Vi håber at se dig og mange andre medlemmer fra Hovedstadens Radikale Venstre.

De bedste hilsner,
Martin Lidegaard, Samira Nawa, Mikkel Irminger Sarbo og Kim Mandix

Tilmeld dig medlemsmødet

Samira Nawa, Martin Lidegaard og Mikkel Irminger Sarbo foran Christiansborg
Samira Nawa, Martin Lidegaard og Mikkel Irminger Sarbo