Nyhed

Radikale resultater

Danmark har været i stemmeboksen for at vælge nye by- og regionsråd, og Radikale Venstre har fået det bedste kommunalvalg siden 1974.

Her kan du møde de radikale by- og regionsrådsmedlemmer, som de næste fire år skal gøre Danmark grønnere, friere og stærkere.

Tak for tilliden til alle de mange, der har tænkt nyt og stemt radikalt. Med jer i ryggen tager vi styrket fat på at gøre Danmark grønnere, børnelivet friere og fællesskabet stærkere.

Vi er gået frem i hele landet, er blevet valgt ind i 12 nye kommuner, haft fremgang i 24 kommuner, og er gået fra otte til 12 mandater i regionerne - og så er den nye borgmester på Fanø radikal.

Allerød

Ballerup

Brøndby

Egedal

Esbjerg

Favrskov

Frederikssund

Faaborg-Midtfyn

Glostrup

Gribskov

Haderslev

Herlev

Hjørring

Holbæk

Horsens

Høje Taastrup

Hørsholm

Kalundborg

Køge

Langeland

Lejre

Lemvig

Morsø

Nordfyn

Odsherred

Randers

Sorø

Stevns

Struer

Syddjurs

Tårnby

Vejle

Vordingborg

Her blev Radikale Venstre ikke valgt ind

Assens, Billund, Bornholm, Brønderslev-Dronninglund, Dragør, Faxe, Fredericia, Greve, Guldborgsund, Halsnæs, Hedensted, Hvidovre, Ishøj, Jammerbugt, Kerteminde, Lolland, Mariagerfjord, Middelfart, Norddjurs, Nyborg, Ringkøbing-Skjern, Ringsted, Rødovre, Skive, Solrød, Sønderborg, Thisted, Vallensbæk, Varde, Vejen, Vesthimmerland, Viborg, Ærø.

Øvrige kommuner

Radikale Venstre har desværre ikke været opstillet i følgende kommuner: Frederikshavn, Ikast-Brande, Læsø, Samsø, Tønder og Aabenraa.

Region Nordjylland