Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Andreas Steenberg går på barsel – tidligere minister er stedfortræder

Medlem af Folketinget for Radikale Venstre Andreas Steenberg går på barsel i en måned fra den 10. maj. I perioden vil tidligere kirkeminister Johannes Lebech være stedfortræder for Andreas Steenberg og hans fem ordførerskaber.

Johannes Lebech vil være stedfortræder for det radikale folketingsmedlem Andreas Steenberg, mens han er på barsel. Johannes Lebech er tidligere kirkeminister og tidligere medlem af Europa Parlamentet for Radikale Venstre. Andreas Steenbergs fem ordførerskaber for energi og klima, transport, fødevarer, kommuner og landdistrikter vil derfor være Johannes Lebechs ansvar i perioden.

”Jeg har fuld tiltro til, at Johannes vil varetage posten og repræsentere Vestjylland fortrinligt, mens jeg er væk. Han er en rigtig dygtig politiker, så jeg er helt tryg ved at overlade mine ordførerskaber til ham,” siger Andreas Steenberg.

Johannes Lebech er i dag folketingskandidat i Holstebro kredsen og Struer-Lemvig kredsen i Vestjyllands Storkreds. Han har bestridt adskillige tillidsposter i Radikale Venstre, bl.a. som landsformand.

"Jeg ser frem til arbejdet på Christiansborg. Jeg håber, at jeg med et aktivt vikariat kan bidrage positivt til arbejdet i den radikale gruppe og Folketinget. Det er nogle spændende ordførerskaber, som jeg kommer til at arbejde med,” siger Johannes Lebech.

Andreas Steenberg vil være på barsel fra den 10. maj og en måned frem begge dage inklusiv.

For yderligere information, kontakt pressechef Andreas Hemmeth, på 6162 4026.

Omtalte personer

Andreas Steenberg MF

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik