Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Erhvervs- og vækstpolitik

Vil du være med til at fremme vilkårene for danske iværksættere? Interesserer du dig for cirkulær økonomi eller kunstig intelligens? Og vil du have mulighed for at debattere og dele dine erfaringer, tanker og idéer med de radikale ordførere på området?
I Danmark er der gode vilkår for at starte virksomhed, men det kniber med at gøre små opstarter til store globale vækstlokomotiver. Samtidig vinder ny teknologi frem i virksomhederne og det giver anledning til store strukturelle ændringer på produktionsarbejdspladser men også inden for højt specialiserede administrative fag. Inden for en årrække vil mange jobfunktioner erstattes af kunstig intelligens, hyperfleksible robotter, store datamængder, 3D-print og ’the internet of things’. 
 
Danmark skal være på forkant, og Radikale Venstre skal sætte gang i den politiske debat om hvordan vi benytter os af de store omvæltninger og muligheder. Vi ønsker, at danskerne i langt højere grad får iværksætterånden ind med modermælken, gør lønmodtagerkultur til iværksætterkultur og satser skarpt på vores bedste iværksættere.
 
Vi arbejder derfor for at fremme den politiske debat om erhvervs- og vækstpolitik både i partiet og i offentligheden. Gennem dette arbejde skabes et overblik til gavn for såvel ordførerne og resten af folketingsgruppen såvel som landsforbundet.
 
Sådan kan du være med
 
Formand: 
Kim Østrup 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik