Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Europapolitik

Vil du være med til at fremme den europapolitiske debat i samspil med radikale EU-parlamentarikere og -ordførere? Brænder du for Europa, og ser du også et behov for at flage europapolitiske resultater i både Folketinget og Europa-Parlamentet? Så er du velkommen i Dialogforum for Europapolitik!
I dialogforum for Europapolitik danner vi bro mellem radikale medlemmer og Radikale Venstres folkevalgte i Europa-Parlamentet og folketingsgruppen. Vi tager på studieture og arrangerer oplysningsarbejde i form af konferencer, debatarrangementer og happenings. Vi samarbejder med Internationalt udvalg, og vi diskuterer indkomne resolutioner forud for den årlige ALDE-kongres. Alle interesserede er velkomne, når vi mødes og diskuterer Europapolitik, og vi mødes cirka en gang i kvartalet.
 
Sådan kan du være med
 
Formand:
Alexander Bjørn Jensen
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik