Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Publiceret

05. december
2017

Europapolitisk program

Formand: Klaus Frandsen
 
Kommissorium for Europapolitisk program
Skrivegruppen skal udarbejde udkast til Radikale Venstres officielle valgprogram til Europaparlamentsvalget i juni 2019.
 
Målsætningen er et valgprogram, som udfolder visioner og retningslinjer for Radikale Venstres EU-engagement og for arbejdet i Europaparlamentet efter valget, når RV genvinder eller udvider mandatet. Programmet skal derudover indeholde en håndfuld konkrete politikforslag, som illustrerer og underbygger visionerne og retningslinjerne. Skrivegruppen kan overveje at anvende den vedtagne skabelon for politiske programmer.
 
Udvalgsstruktur og deltagere
Skrivegruppen nedsættes efter de retningslinjer, som normalt er gældende for programudvalg, dog med den forskel, at der vil være prioriteret sekretariatsbistand ikke mindst fra kontorerne i Bruxelles. Partiets MEP-gruppe og EU-ordfører knyttes til skrivegruppen.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik