Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Publiceret

03. november
2014

FAQ - De oftest stillede spørgmål om radikale.dk

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål om radikale.dk, og komme godt i gang med at bruge hjemmesiden og medlemsnetværket.
 
Som medlem af Radikale Venstre har du en lang række muligheder for at være med via radikale.dk. Når du er logget ind, har du adgang til medlemsnetværket, hvor du finder din lokale forening og storkreds, ligesom du nemt kan tilmelde dig og deltage i de politiske udvalg og netværk. Herudover kan du være med i medlemsdebatten, opdatere dine medlemsoplysninger og nemt tilmelde dig til den radikale valgfond og gøre en forskel for den kommende valgkamp. 
 
Du kan klikke på spørgsmålene for at gå direkte til de enkelte afsnit.
 
 
Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her, er du velkommen til at sende dem til webmaster@radikale.dk. 
 
Du logger ind på radikale.dk ved at klikke på knappen ”login” i øverste højre hjørne. Dit brugernavn er den e-mailadresse, som du har registreret hos os. Er det første gang du skal logge ind, eller har du glemt kodeordet, kan du klikke på "Glemt adgangskode" i loginboksen, så modtager du en mail med mulighed for at angive et nyt kodeord. Oplever du problemer med at logge ind, er du velkommen til at kontakte webmaster@radikale.dk
 
 
Hvis du ikke kan huske dit kodeord, kan du nulstille det. Det gør du ved at klikke på ”login” i øverste højre hjørne. I login-boksen som kommer frem, skal du klikke på ”Glemt adgangskode” nederst i boksen. Herefter bliver du bedt om at indtaste din e-mailadresse eller dit brugernavn, og kort efter modtager du en e-mail med et link, hvorfra du har mulighed for at angive et nyt kodeord. Husk at tjekke indbakken til spam, hvis du ikke umiddelbart kan finde e-mailen. 
 
 
Hvis du får besked om fejl i kodeord eller brugernavn, hver gang du logger ind, så husk, at det måske ikke er kodeordet, der er forkert, men brugernavnet. Da vi først lancerede det nye radikale.dk, var brugernavnet valgfrit. Derfor er det ikke nødvendigvis det samme som din e-mailadresse i disse tilfælde. Hvis oplever dette, kan du nulstille dit kodeord ifølge vejledningen ovenfor. Når dit kodeord er nulstillet, er du automatisk logget ind, og så kan du kigge i højre hjørne, hvor login-knappen er. Her kan du nu se dit brugernavn. Du er også velkommen til at kontakte webmaster@radikale.dk for at ændre dit brugernavn.
 
 
Hvis du kender dit kodeord men ønsker at ændre det, skal du benytte funktionen til glemt adgangskode. Den finder du i loginboksen, når du er logget ud af radikale.dk. 
 
 
Når du er logget ind på radikale.dk, vil login-knappen i øverste højre hjørne blive erstattet med dit brugernavn. Klik på brugernavnet og vælg herefter ”Indstillinger”. Under ”indstillinger” kan du bl.a. opdatere dine kontaktoplysninger, ligesom du kan rette i din personlige profil. Husk at trykke på ”Gem” nederst på siden.
 
I venstre side kan du vælge ”Interesser og aktiviteter” og fortælle os, hvilke politiske områder du interesser dig mest for. På den måde kan vi sende dig information om nyheder og aktiviteter specielt inden for dine interesseområder.
 
 
Du har måske bemærket, at der flere steder på radikale.dk vises omtalte personer og forfattere med et billede samt link til en profilside. Det er også de samme profilsider, der linkes til, når du klikker ind på f.eks. et folketingsmedlem under menupunktet ”Personer.” 
 
Alle medlemmer kan få en profilside, hvis man ønsker det, således at linket til profilsiden bl.a. vises, hvis du er nævnt i en artikel på radikale.dk eller en lokal hjemmeside. Den vil også blive vist, hvis du skriver et indlæg eller en kommentar på medlemsnetværket. 
 
Du opretter profilsiden ved at gå til siden ”Indstillinger” (klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne, og vælg herefter ”Indstillinger”) Nederst på denne side finder du feltet ”Personlig beskrivelse”, hvor du kan skrive en kort tekst om dig selv. Det kan for eksempel være om dine tillidsposter eller dine politiske interesser - det er helt op til dig. Du kan ligeledes uploade et billede af dig selv samt linke til dine profiler på sociale medier. Lige under feltet til den personlige tekst er der en lille boks, der hedder ”Offentlig profil”. Der skal sættes et hak i dette felt, for at andre kan se din profil. Husk altid at trykke på ”gem” nederst på siden, når du er færdig.
 
 
Medlemsnetværket er, som navnet antyder, den del af radikale.dk, som kun medlemmer har adgang til. Derfor skal du være logget ind på radikale.dk, for at kunne være med på medlemsnetværket. På medlemsnetværket kan du finde din lokale forening og storkreds, sende beskeder ud til andre medlemmer og deltage i de politiske udvalg og netværk samt medlemsdebatten. 
 
Når du logger ind på radikale.dk, kommer du direkte ind på medlemsnetværket. Du finder det også ved at klikke på dit brugernavn i øverste højre hjørne og vælge ”Medlemsside”. Et stykke nede på medlemssiden kan du se alle dine grupper og udvalg, og klikke dig ind på hver af dem. Her kan du se alle tidligere indlæg, samt kommentere på hvert indlæg. 
 
 
Hvis du ønsker at deltage i et af de åbne udvalg eller netværk, kan du nemt tilmelde dig via medlemsnetværket. Gå til medlemssiden, rul lidt ned på siden til "Mine grupper" og klik på ”Tilføj flere grupper”. Her vil du se, alle de åbne grupper og udvalg, som du ikke allerede er med i. Ønsker du at deltage i et af udvalgene, skal du klikke på det magenta plus ud for gruppen. Herefter kan du finde gruppen under ”Mine grupper” på medlemssiden, hvorfra du kan klikke dig ind på gruppen og se tidligere indlæg samt oprette nye. 
 
 
Fra medlemssiden skal du klikke dig ind på den gruppe, som du ønsker at oprette en besked i. I toppen af gruppens egen side finder du en knap, der hedder ”Nyt indlæg”. Her kan du skrive dit indlæg, give det en overskrift og evt. vedhæfte en eller flere filer. Husk at klikke på ”Gem og send” nederst på siden, når du er færdig.
Når du gemmer et indlæg vil det blive tilgængeligt for alle i gruppen. Der vil også blive sendt en e-mailnotifikation til alle gruppens medlemmer med en kopi at dit indlæg, medmindre de har fravalgt at modtage disse e-mailnotifikationer. 
 
 
På medlemssiden på radikale.dk kan du se alle de grupper, du er med i. For hver gruppe kan du vælge, om du vil modtage e-mailnotifikationer. Lige under hver gruppes navn finder du din status: Hvis der står ”Abonnér på e-mails fra gruppen”, så er du endnu ikke tilmeldt og skal klikke på linket, for at modtage e-mailnotifikationer. Står der omvendt ”fravælg e-mails fra gruppen”, så er man tilmeldt og kan fravælge e-mailnotifikationer ved at klikke på linket.
 
 
Ja. I hvert indlæg er der et link under overskriften, hvor der står ” Send mig en e-mail, når der kommer nye kommentarer”. Hvis du klikker her, vil du modtage en e-mail, når nogen kommenterer på indlægget.
 
 
Ja. Klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne og vælg ”Indstillinger”. På næste side skal du vælge ”PBS medlemskab” i menuen til venstre. Udfyld de tre øverste felter i formularen fra Betalingsservice, så oprettes PBS-aftalen. 
 
 
Du kan nemt tilmelde dig valgfonden på radikale.dk. Klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne og vælg ”Indstillinger”. På næste side skal du vælge ”PBS Valgfond” i menuen til venstre. Her kan du vælge, hvor meget du ønsker at støtte med månedligt. Indtast dit ønskede beløb og klik på ”videre”. På den næste side skal du blot udfylde de tre øverste felter i formularen fra Betalingsservice, så oprettes en PBS-aftale. Er du ikke medlem af partiet men vil gerne tilmelde dig valgfonden, kan du tilmelde dig her.
 
 
Du finder en vejledning i brug af indberetningsskemaet i gruppen Formandsnetværket, som du finde på medlemsnetværket. 
 
 
Zendesk finder du hjælp til at komme i gang med de lokale sider. Husk blot at oprette dig som bruger, første gang du skal logge på. 
 
 
Hvor kan jeg søge om rejserefusion?
Hvis du har været med til et arrangement, hvortil der ydes rejserefusion, skal du ansøge via radikale.dk. Når du er logget ind, skal du klikke på dit brugernavn i øverste højre hjørne og vælge "Indstillinger". På den næste side finder du punktet "Rejserefusion" i menuen til venstre. På samme side kan du løbende følge din ansøgnings status.
 
 
Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her, er du velkommen til at sende dem til webmaster@radikale.dk.
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik