Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Tid & Sted

16. maj 2019 14:00
Aarhus Universitet Nordre Ringgade 3
8000 Aarhus C, Danmark

Publiceret

24. april
2019

Kom til Festival(G) i Aarhus med Morten Østergaard

Du kender Festival – nu kommer Festival(G)

Mød blandt andre: Pernille Rosendahl og Morten Østergaard.

Drømmer du om en ny retning for Danmark? Det gør vi. Men vi er også helt med på, at I er mange, som har fået nok af politik. Valgkampen og debatterne kører i tomgang. Derfor vil vi gerne invitere jer til en ny måde at mødes om politik og de vigtige ting i livet.

På Festival(G) kan du opleve talks og underholdning med spændende mennesker, som har mere på hjerte, end hvem der sidder i Statsministeriet efter næste valg.

Der vil være musik, stand-up, mad og hygge. Vi går ikke op i, hvem du stemmer på, om du følger med i politik eller bare kommer for at lytte til Pernille Rosendahl. Alle er velkomne. Der vil være underholdning for både store og små.

Arrangementet er gratis. Og vi byder på aftensmad for en 10’er.

Så gør familien klar, tag din tvivlende nabo under armen og inviter din skeptiske ven til en hyggelig dag, hvor alle er velkomne.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik