Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Lotte Rod på barsel fra oktober

Radikale Venstres sydjyske folketingsmedlem Lotte Rod er gravid. Når hun går på barsel midt i oktober, træder Marlene Borst Hansen ind i folketingsgruppen som stedfortræder.
- Jeg vil gerne være med til at lægge sidste hånd på to store forhandlinger her i august og september: Vi skal lave en god forberedende ungdomsuddannelse til de mange unge, som ikke lige passer ind i erhvervsuddannelserne eller gymnasierne, og der skal mere leg og det gode børneliv ind i daginstitutioner, siger Lotte Rod. 
 
Lotte Rod vil være på barsel fra udgangen af uge 40. Det bliver en erfaren politiker, der overtager Lotte Rods plads. Marlene Borst Hansen sad i Folketinget for Radikale Venstre i 2011-15. Hun kommer ind som stedfortræder, efter at Stephan Kleinschmidt har takket nej til at vikariere.
 
- Marlene kender Borgen og har selv arbejdet med flere af mine ordførerskaber, så hun kan løfte en stor opgave i gruppen, og det er også nødvendigt, når vi er otte, siger Lotte Rod.
 
Yderligere kommentarer: Pressemedarbejder Karoline Graulund 6162 5464 eller organisationschef John Bo Northroup på 6162 5137. 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik