Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Tid & Sted

22. april 2017 13:00
Fælledparken Bag Niels Bohr Instituttet
Østerbro, København

Publiceret

Forskning 15. marts
2017

March for Science København

Gå med når forskere, undervisere, videnskabsinteresserede og andre bekymrede borgere marcherer for videnskaben i København d. 22. april.  
 
Radikale Venstre er varme støtter af March for Science København til forsvar for videnskab, evidensbaseret politik og folkelig oplysning.
 
For Radikale Venstre er uafhængige universiteter og forskningsinstitutioner og uafhængig forskning en af grundstenene for Danmarks gode forskningsrenommé og en forudsætning for et kvalificeret demokrati.
De institutioner, der leverer den viden og forskning, der ligger til grund for informerede beslutninger må aldrig kunne anklages for at være styret politisk. 
 
Det er forskeres opgave at korrigere politikerne. Sådan sikres det, at politikere, virksomheder og alle mulige andre ikke kan hævde, at noget er sandt, fordi det er politisk eller økonomisk opportunt.
Vores forskere og universiteter skal være garant for, at der er viden, som kan sige magten imod, når der er brug for det. Den skal være fri og uafhængig. 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik