Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Mere end nogen sinde brug for Radikale Venstre

Medlem af Europa-Parlamentet og viceborgmester i Viborg Jens Rohde skifter til Radikale Venstre. Morten Østergaard ser frem til samarbejdet.
Jens Rohde er velkommen i de radikale rækker. Vi er stolte af, at han ser os som det bedste sted at kæmpe for frihed til forskellighed, for internationalt udsyn og for ansvar for de forfulgte,” siger Morten Østergaard, politisk leder for Radikale Venstre.
 
”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jens. Vi har gennem længere tid kunne se, at han bragte synspunkter frem som matchede vores, og derfor er jeg sikker på, at han vil føle sig hjemme fra første dag.”
 
I søndagens kronik i Politiken begrunder Jens Rohde blandt andet sit skift med, at der er tale om ”en værdipolitisk nødvendighed”. Hele kronikken kan læses her.
 

Omtalte personer

Morten Østergaard MF

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik