Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Mie Bergmann tilbage på Christiansborg som suppleant

Mie Bergmann tiltræder som suppleant for Jeppe Mikkelsen fra i dag og tre uger frem. Hun overtager hans arbejde i retsudvalget. ”Jeg glæder mig til arbejdet på Christiansborg,” udtaler den radikale politiker.
Mie Bergmann tiltræder i dag den 22. oktober 2014 som suppleant for Jeppe Mikkelsen. Han skal frem til den 7. november 2014 være delegeret i FN’s generalforsamling i New York og Washington. Mie Bergmann har tidligere været indkaldt som suppleant for Morten Østergård, da han i 2013 var på barselsorlov.
 
Den radikale politiker ser frem til igen at komme på Christiansborg for at blive en del af hverdagen i den radikale gruppe. På samme tid glæder hun sig også til at opleve kulturen med kollegaer fra andre politiske partier.
 
”Det var en meget positiv oplevelse for mig sidst, og det forventer jeg også denne gang.  Christiansborg er jo et hus, man kender fra medierne, og at være der i virkeligheden er helt fantastisk. Jeg er sikker på, der vil være masser at lave de kommende tre uger,” siger Mie Bergmann.
 
Den radikale politiker har nogle områder, som for hende er særligt vigtige.
 
”Arbejdet med at fjerne det danske retsforbehold er for mig altafgørende. Og lige nu og her betyder arbejdet med den kriminelle lavalder utrolig meget. Det er ikke mindst indsatsen overfor voldelige unge, hvor de yngre piger desværre er i fokus. Jeg støtter fuldt ud op om den radikale tilgang til løsning af problemet. Børn skal ikke i fængsel men skal hjælpes på andre måder. Samtidig må ofrene aldrig glemmes,” afslutter Mie Bergmann. 
 
Mie Bergmann overtager alle Jeppe Mikkelsens ordførerskaber, mens han er i USA. 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik