Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Morten Østergaard er ny politisk leder af Radikale Venstre

Den radikale folketingsgruppe har netop valgt Morten Østergaard som ny politisk leder, da Margrethe Vestager bliver Danmarks EU-kommissær.
Radikale Venstre har fået ny politisk leder. Det er Morten Østergaard, der overtager posten fra Margrethe Vestager. Hun kommer til at repræsentere Danmark som ny EU-kommissær.
 
Gruppeformand, Camilla Hersom, udtaler:
 
"Jeg er stolt over Margrethe og hendes nye job. Hun bliver et kæmpe aktiv som EU-kommissær. Og så glæder jeg mig over, at vi i den radikale gruppe har valgt Morten Østergaard som ny politisk leder, og jeg ser meget frem til vores samarbejde."
 
Margrethe Vestager har været politisk leder af Radikale Venstre siden 2007, hvor hun overtog posten fra Marianne Jelved.
 
I forbindelse med valget af Morten Østergaard som ny politisk leder af Radikale Venstre, er Sofie Carsten Nielsen blevet valgt som stedfortrædende leder.
 

Omtalte personer

Morten Østergaard MF

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik