Politiske værksteder: FNs verdensmål i dansk politik | Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Tid & Sted

14. april 2018 10:15
Hotel Nyborg Strand Østerøvej 2
5800 Nyborg

Publiceret

Radikale Venstre 08. februar
2017

Politiske værksteder: FNs verdensmål i dansk politik

Program

10.15: Fælles velkomst ved Svend Thorhauge. Herefter 15 minutters fælles oplæg om FN´s verdensmål af Thomas Ravn-Pedersen.
10.45: Politiske værksteder om og med FN´s verdensmål
12.30: Frokost
13.15: Politisk debat med partileder Morten Østergaard
14.00: Møder eller fortsat debat i de enkelte dialogfora.

WORKSHOP 1: Grøn omstilling, lokalt, nationalt og europæisk.
Dialogforum for Grøn Omstilling, Internationalt Udvalg, Europapolitik

Formålet med denne workshop er at finde konkrete løsninger på hvordan vi på det personlige, lokale, nationale og europæiske plan kan arbejde aktivt med de 6 udvalgte verdensmål:
4 spændende og vidende oplægsholdere vil behandle målene på 4 planer, det personlige, det lokale, det nationale og det overstatslige niveau, og herefter skal der dannes grupper der skal arbejde med udvalgte mål på alle 4 planer.

WORKSHOP 2: Bæredygtighed og ulighed i socialpolitik, forskning og uddannelse
Dialogfora for Uddannelse og Forskning samt for Socialpolitik
Oplæg v. Morten Ploug Henriksen, UrbanCircle med tre konkrete cases for uddannelse, socialpolitik og forskning ud fra FN´s verdensmål. Efterfølgende gruppedebat og indsamling af konkrete forslag til politikudvikling.

WORKSHOP 3: Dine sundhedsdata i virksomhedernes hænder?
Dialogfora for Sundhed, Erhverv og Vækst, Kultur- og Værdipolitik

I Danmark har vi nogle af verdens mest omfattende registre til befolkningens sundhedsdata. Det faktum er med til at gøre Danmark til et attraktivt sted for forskere fra alle steder i verden. Men sundhedsdata er også nogle af de mest personfølsomme oplysninger, der findes, og adgangen til dem er begrænset. Radikale venstre inviterer medicinalindustrien og sundhedsetiske eksperter ind til en diskussion om virksomheders adgang til befolkningens sundhedsdata, og de sikkerhedsmæssige, privatlivsmæssige, sundhedsmæssige og vækstmæssige betydninger og muligheder, der ligger i det.

Debat og fælles arbejde med radikale værdier, principper og retningslinjer for personlige sundhedsdata ud fra FN's verdensmål.

Tilmelding:  Finder sted gennem dette link.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik