Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Tid & Sted

15. june 2021 17:00
Cafe Nicolai, FO Aarhus Vester Alle 8, Indgang A
8000 Aarhus C

Publiceret

17. maj
2021

Principprogram: Temamøde 4: Stat, marked og civilsamfund

Radikale Venstre skal have nyt principprogram - Og derfor har vi brug for netop dig!

Et principprogram er rygraden i et parti. Det er her de grundlæggende værdier beskrives og kursen sættes for de næste mange års politiske arbejde. Og nu skal Radikale Venstre have et nyt program, og hvis arbejdet skal lykkes, har skrivegruppen brug for input, medspil og modspil fra hele partiet. Derfor er alle radikale inviteret med i processen, for kun ved at brede arbejdet ud kan vi få et principprogram, der både passer til nutid og fremtid – og som samtidig er ægte radikalt.

Sidste år spurgte vi jer: Hvad er de vigtigste samfundsspørgsmål, som et radikalt principprogram skal kunne besvare? Nu snævrer vi fokus ind på det substantielle i en række temamøder. Derfor inviterer vi nu til temamøde om Stat, marked og civilsamfund og disses plads i det kommende principprogram.

Vi håber at se jer tirsdag d. 15. juni kl. 17.00-19.30 hvor Svend Thorhauge og Morten Munch Jespersen vil være værter. Alle er velkomne - uanset om du er ny eller erfaren, vil vi sætte stor pris på dit input.


Det er i høj grad et møde hvor vi stiller store spørgsmål, ideudvikler og drøfter de store linjer i partiets principper. Det er således ikke møde, hvor selve principprogrammet bliver nedfældet, men et møde, hvor skrivegruppen vil tage imod jeres input med henblik på at skrive de konkrete afsnit af programmet. Du kan læse mere om processen her.

Du kan tilmelde dig mødet her.


De bedste hilsner

Arbejdsgruppen for et nyt principprogram


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik