Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Publiceret

27. maj
2020

Radikale Venstre får ny IT-platform

Nu tager vi det første skridt fremad mod en fornyelse af Radikale Venstres IT-platform. Vi har nemlig taget et nyt medlemssystem i brug, og ganske snart åbner den ny selvbetjeningsløsning, hvor du bl.a. kan se og opdatere dine medlemsoplysninger.
OBS: Er du klar til at træde et skridt fremad og blive medlem, så skriv til os på radikale@radikale.dk, så hjælper vi dig videre, mens vi venter på vores nye online indmeldelse
 
Hvad betyder det for dig?
Når vi tager et nyt medlemssystem i brug, så lukker vi samtidig for de forskellige indgange til det gamle system. Det gør vi for at sikre, at indmeldelser, flytninger og andre rettelser ikke lander i det forkerte system. 
 
Det betyder, at du ikke længere kan opdatere dine oplysninger her på radikale.dk via dine indstillinger. Er du formand/kontor kan du ikke længere indberette nye oplysninger om din forening eller trække en medlemsliste, som du plejer. Du kan dog fortsat benytte grupperne på medlemsnetværket.
 
Fra ca. medio juni åbner så den ny selvbetjeningsløsning, som bliver din nye indgang til dit medlemskab og deres forening. Den glæder vi os til at fortælle mere om.
 
Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe, alt det vi kan, hvis du får behov for noget i den mellemliggende periode - skriv til os på radikale@radikale.dk. 
 
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget, så tag endelig fat i os - gerne på radikale@radikale.dk
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik