Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Radikale Venstres sekretariatschef bliver projektdirektør hos Mandag Morgen

Rasmus Grue Christensen stopper som Radikale Venstres sekretariatschef ved udgangen af juli måned. Den 1. august begynder han som projektdirektør på Mandag Morgen Danmark.

Fra den 1. august vil Rasmus Grue Christensen ikke længere være Radikale Venstres sekretariatschef. I stedet vil han sidde som projektdirektør hos Mandag Morgen Danmark.

”I de sidste fire år har jeg haft et fantastisk job i selskab med de mest dedikerede og kompetente mennesker, man kan tænke sig. Nu har jeg mod på de nye og enormt spændende udfordringer, stillingen som projektdirektør i Mandag Morgen rummer. Jeg kommer til at savne Radikale Venstre, men glæder mig også meget til det, der venter,” udtaler Rasmus Grue Christensen.

Rasmus Grue Christensen blev ansat i 2012 og har været sekretariatschef for Radikale Venstre i fire år. Radikale Venstres politiske leder Morten Østergaard har også været glad for samarbejdet.

”Rasmus har været en inspirerende chef for medarbejderne på sekretariatet og derudover en stærk og nytænkende medspiller for det radikale projekt. Jeg vil gerne sige mange tak for samarbejdet og ønsker ham alt mulig held og lykke med hans nye job,” siger Morten Østergaard.

Radikale Venstres landsformand, Svend Thorhauge, siger om skiftet:

”Rasmus har været en uundværlig sparringspartner for et nyt formandskab og har med et skarpt overblik været med til at styrke sammenspillet og samvirket i det radikale landsforbund. Jeg glæder mig til at følge hans virke hos Mandag Morgen.”

Der går nu en proces i gang for at finde for en ny sekretariatschef.

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Andreas Hemmeth på 6162 4026 eller andreas.hemmeth@ft.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik