Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Socialpolitik

Synes du også socialpolitik er spændende, og brænder du for at fremme den politiske debat om socialpolitik internt i partiet såvel som i offentligheden? Mener du også, at den sociale indsats skal respektere den personlige værdighed og have som mål at sætte den enkelte i stand til at klare sig selv? Så skal du være med i Dialogforum for socialpolitisk arbejde.
Basis for vores arbejde med socialpolitik kommer fra Radikale Venstres principprogram: ’Det Radikale Venstre vil arbejde for velfærdssamfundet og mod den sociale udstødelse’ og ’Den sociale indsats skal respektere den personlige værdighed og have som mål at sætte den enkelte i stand til at klare sig selv. Den enkelte skal have mulighed for selv at forbedre sin situation. I forhold til mennesker med varigt behov for hjælp er det offentlige forpligtet til at sikre en værdig og tryg tilværelse’
 
Sådan kan du være med
 
Formand:
Jeanne Hust
 
 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik