Sundhedspolitik | Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Sundhedspolitik

Vil du være med til at fremme oplysning og politisk debat om sundhedspolitik? Er du interesseret i, hvordan man skaber åbenhed og sikrer systematisk borgerinddragelse inden for prioriteter i sundhedsvæsenet? Motiveres du af diskussioner om indretning af fremtidens velfærd og at have mulighed for at sparre med såvel politikere i partiet som offentligheden?
I Dialogforum for Sundhedspolitik arbejder vi målrettet med sundhedspolitik relateret til Kommunal– og Regionalvalget i 2017, og vi er nedsat fra maj 2016 – maj 2017. Vi vil skabe opmærksomhed omkring sundhedspolitiske emner, og arbejdet fokuserer især på: Prioritering i sundhed, fremtidens sundhedsvæsen, incitament– og kvalitetsstyring i sundhedsvæsenet, måling og registrering versus behov for afbureaukratisering, sundhedsdata og liging i sundhed. 
 
Sådan kan du være med
 
Aktiviteter i sæsonen 2016-2017
  • Debatmøde om "Ulighed i Sundhed" på fællesudvalgsdagen d 12. november kl 13-15
  • Udarbejdelse af forslag til HB-udtalelse om strategi for MRSA-bekæmpelse. Deadline ultimo december.
  • "Ulighed i Sundhed 2", debatmøde i forbindelse med Radikale Venstres Nytårsstævne.
  • Debatmøde om Psykiatrien d. 11. februar kl 13-15, Nyborg Strand.
  • Opdatering af det sundhedspolitiske program "Vejen til Sundhed" - vil ske i løbet af to møder i foråret. Datoer endnu ikke fastlagte.
 
Formand:
Karin Friis Bach 
Tlf.: 4818 1819
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik