Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

VI DRUKNER I SYMBOLPOLITIK

Derfor svømmer jeg i dag fra symbol-øen Lindholm til havnen i Kalvehave. Det gør jeg for at vise beboerne i Kalvehave og alle de mange andre ofre for symbolpolitikken rundt om i landet, at de ikke er glemt. Og at vi stadig er nogle på Christiansborg, der tør svømme mod strømmen.
Har du fået nok?
 
Nok af politikere, der er mere optaget af deres genvalg end af din fremtid. Nok af statsministerkandidater, der åbenlyst kæmper for magten og ikke for sagen. Nok af symbolpolitik, der intet har med virkeligheden at gøre?
 
Så er du helt sikkert ikke den eneste. 
 
Danmark drukner i symbolpolitik. Vi kan ikke klare mere. Jeg har fået nok!
 
Imens Christiansborg bruger tiden og pengene på symbolpolitik, der skaber flere problemer end den løser, står virkelighedens problemer uløste hen. Klimaet kalder desperat med krav om grøn handling. Vores børns uddannelser rundbarberes, og der skæres i deres fremtidsmuligheder. Pædagoger og sygeplejersker kan ikke få hverdagen til at hænge sammen. Virkelighedens udfordringer tårner sig op. Men ingenting sker.       
 
Jeg har fået nok. Og når jeg kaster mig ud i at svømme, er det for at vise Danmark, at der på Christiansborg stadig er mennesker og partier, der tør gøre op med symbolpolitikken. Vi skal have bragt vores land i en ny retning og skabt et grønnere, friere og stærkere Danmark.
 
Tør vi, så kan vi. 
 
For mig er det her dyb alvor. Derfor gør jeg noget, som jeg ikke på forhånd ved, om jeg kan gennemføre. Og som er ægte. Helt som min kamp for, at politik igen kommer til at handle om at finde rigtige løsninger på virkelighedens problemer. Og hvis du – som jeg – er dødtræt af Dansk Folkepartis symbolpolitik, så lad os gøre noget ved det. Sammen.
 
Virkeligheden kalder, venner. Kampen for en ny retning starter i dag. På havnen i Kalvehave kl. 14. 
 
Fremad!
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik