Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Tid & Sted

15. september 2018 10:00
Hotel Nyborg Strand Østerøvej 2
5800 Nyborg

Tilmelding

Deltagergebyr:
Medlem : 100 kr.

Publiceret

Radikale Venstre 12. june
2018

Landsmøde 2018

Sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til årets politiske højdepunkt, det radikale landsmøde, der i år holdes i weekenden 15.-16. september på Nyborg Strand. 
 
Vi samles fra hele landet til to dages engageret politisk debat og festligholdelse af det radikale fællesskab, og du er inviteret til at deltage og sætte dit politiske aftryk, hvad enten det er som inspireret tilhører i salen, som aktiv på talerstolen eller i gruppesamtaler ved de politiske værksteder. 
 
Adgang forudsætter et adgangskort, som koster 100 kroner for hele weekenden for delegerede såvel som ikke-delegerede. Som noget nyt i år er deltagergebyret inkl. kaffe/the lørdag frem til kl. 17. 
 
Sådan tilmelder du dig: 
Tilmelding og betaling samt evt. bestilling af forplejning skal ske her på siden. Du skal være logget ind, for at se tilmeldingslinket, som er til højre for teksten. Du logger ind i øverste højre hjørne med din e-mailadresse som brugernavn. Har du glemt kodeordet, eller har du aldrig brugt det, kan du klikke på "glemt adgangskode" i loginboksen - så modtager du en mail med mulighed for at nulstille det. Har du problemer med login, kan du skrive til webmaster@radikale.dk.
 
OBS: Tilmeldingsfrist er fredag den 14. september klokken 12.00.
 
Forplejning
Bemærk at deltagerebyret i år er inklusiv kaffe/the og isvand lørdag frem til kl 17.
Når du bestiller kan du ligeledes bestille frokost og landsmødemiddag. Du kan desværre ikke efterbestille forplejning via hjemmesiden. Kontakt i stedet radikale@radikale.dk.
 
OBS: Medlemmer af Radikal Ungdom vil fra snarest muligt kunne tilmelde sig via www.radikalungdom.dk.
 
Overnatning:
Bestilling af overnatning skal ske direkte til hotellet igennem Hotel Nyborg Strands eget bookingsystem her eller på telefon 65 31 31 31.
 
Mere information
Du kan læse meget mere om landsmødet, procedure og resolutioner på lm18.radikale.dk. 
 
Program
Det foreløbige program findes på https://lm18.radikale.dk.
Bemærk at det officielle program slutter søndag 12.30. 
 
After party
Søndag eftermiddag vil der være møder i nogle af partiets dialogfora og udvalg.
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til landsmødeansvarlig Rasmus Grønborg på rasmus.gronborg@ft.dk.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik