Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Tid & Sted

14. september 2019 10:00
Hotel Nyborg Strand Østerøvej 2
5800 Nyborg

Tilmelding

Deltagergebyr:
Medlem : 100 kr.
Tilmelding er udløbet.

Publiceret

Radikale Venstre 24. june
2019

Landsmøde 2019

Tilmelding via hjemmesiden er lukket. Du er velkommen til at tilmelde dig landsmødet ved at møde op i bureauet på Nyborg Strand. Årets landsmøde er meget populært og vi kan desværre ikke længere garantere billetter til landsmødemiddagen lørdag aften, men der vil være et antal frokostbilletter, som sælges efter først-til-mølle-princippet ved henvendelse i bureauet. 
 
Sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til årets politiske højdepunkt, det radikale landsmøde, der i år holdes i weekenden 14.-15. september på Nyborg Strand. 
 
Vi samles fra hele landet til to dages engageret politisk debat og festligholdelse af det radikale fællesskab, og du er inviteret til at deltage og sætte dit politiske aftryk, hvad enten det er som inspireret tilhører i salen, som aktiv på talerstolen eller i gruppesamtaler ved de politiske værksteder. 
 
Adgang forudsætter et adgangskort, som koster 100 kroner for hele weekenden for delegerede såvel som ikke-delegerede. Deltagergebyret er inkl. kaffe/the både lørdag og søndag.
 
Sådan tilmelder du dig: 
Medlem af Radikale Venstre
Tilmelding og betaling samt evt. bestilling af forplejning skal ske her på siden. Du skal være logget ind, for at se tilmeldingslinket, som er til højre for teksten. Du logger ind i øverste højre hjørne med din e-mailadresse som brugernavn. Har du glemt kodeordet, eller har du aldrig brugt det, kan du klikke på "glemt adgangskode" i loginboksen - så modtager du en mail med mulighed for at nulstille det. Har du problemer med login, kan du skrive til webmaster@radikale.dk.
 
Ikke medlem af Radikale Venstre
Er du ikke medlem af Radikale Venstre, men nysgerrig på vores politik og fællesskab? Så kan du gratis deltage i landsmødet lørdag fra kl. 12.45 til kl. 18. Her holder bl.a. Morten Østergaard tale og der er politiske værksteder med fokus på et afgrænset politisk emne. Vi har lukket for tilmeldingen for ikke-medlemmer. Ønsker du at deltage, kan du kontakte os på radikale@radikale.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.
 
Medlemmer af Radikal Ungdom vil fra snarest muligt kunne tilmelde sig via www.radikalungdom.dk.
 
Forplejning
Bemærk at deltagerebyret i år er inklusiv kaffe/the og isvand både lørdag og søndag.
Når du bestiller kan du ligeledes bestille frokost og landsmødemiddag. Du kan desværre ikke efterbestille forplejning via hjemmesiden. Kontakt i stedet radikale@radikale.dk.
 
Overnatning
Vi bliver flere på landsmødet i år og der er flere, som vil overnatte. Derfor er Hotel Nyborg Strand nu desværre udsolgt af værelser.
Der er dog stadig plads på sovesal på Hotel Nyborg Strand, der koster 125 kr. inkl. morgenmad. Der er to kønsopdelte sovesale. Her skal man selv medbringe sovepose og liggeunderlag. Nyborg Strand sørger for håndklæder.
For værelser henvises der til Hotel Sinatur Storebælt, som ligger blot 800 m fra Hotel Nyborg Strand. Derudover er der Hotel Hesselet, der ligger lige overfor Nyborg Strand. De er dog lidt dyrere.
 
De fleste af værelserne på Hotel Nyborg Strand kan fungere som dobbeltværelser – også dem der er bestilt som enkeltværelser. Du kan skrive Facebook-begivenheden eller forhøre dig i din lokalforening, om der er nogen der har bestilt et enkeltværelse, men gerne vil være hjælpsomme og dele et værelse samtidig med ar spare lidt penge.
 
Mere information
Du kan læse meget mere om landsmødet, procedure og resolutioner på lm19.radikale.dk
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til landsmødeansvarlig Rasmus Grønborg på rasmus.gronborg@ft.dk.
 
Program
 
Der tages forbehold for ændringer
 
Lørdag den 14. september
 
10.00: Åbning med fællessang
10.10: Velkomst
10.20: Formalia (vedtagelse af procedure og valg af dirigenter mv.)
10.25: Godkendelse af årsregnskab for 2018 samt fastsættelse af kontingent for 2020 og vejledende for 2021
10.35: Folketingsgruppens og kommunalpolitisk netværks politiske regnskab for landsmøderesolutioner fra 2017 og 2018. Mulighed for spørgsmål fra salen.
10.55: Midtvejsstatus fra kommuner og regioner. Mulighed for spørgsmål fra salen.
11.25: Beretning fra EP-gruppen v/ Morten Helveg Petersen
11.35: Radikal Ungdoms beretning v/ Lukas Lunøe
11.45: Frokost
(resten af lørdagens program er åbent for alle interesserede og streames live frem til kl. 16.10)
12.45: Landsmødet genoptages med fællessang
12.50: Landsformandens beretning v/ Svend Thorhauge
13.10: Folketingsgruppens beretning v/ Morten Østergaard
13.40: Pause
13.55: Politisk debat med to minutters indlæg fra talerstol
15.45: Afrunding af politisk debat
16.00: Tale fra Margrethe Vestager
16.10: Oplæg til emner for politiske værksteder
16.15: Transfer til politiske værksteder
16.30: Landsmødeværksteder
18.00: Pause
 
19.00: Reception for EP- og folketingskandidater
19.30: Landsmødemiddag med efterfølgende fest
 
Søndag den 15. september
 
9.00: Landsmødet genoptages med fællessang
9.05: Valg af landsformand og næstformand
9.15: Indkomne forslag
9.35: Valg af 15 HB-medlemmer og af 5 suppleanter
9.45: Debat og afstemning om resolutioner. Inkl. pause undervejs.
12.00: Politisk replik v/ Morten Østergaard
12.25: Landsformanden runder landsmødet af
12.30: Valgfri frokost og eventuelle efterfølgende møder i udvalg
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik