Nyheder

Kandidat: Else Lykke Madsen

Else Lykke Madsen


Alder 75 år

Pensioneret områdedirektør fra den finansielle verden, gårdmandskone, mor, farmor og meget andet.

Mine mærkesager:

Ældreområdet:

Årsagerne til, at det nu er ældreområdet jeg interesserer mig for,  er mange:

Mine berøringsflader dækker bredt, jeg følger mine mine bekendte, der er kommet på plejehjem eller på anden måde har brug for hjælp fra det offentlige og det fungerer - heller ikke i Dragør -  optimalt.

 

Jeg har også tre ældre søskende der har tilbragt deres sidste tid på plejehjem, og en, der er der nu, forskellige steder i det danske land. Her har jeg også set mange ting der skræmmer og undrer mig. Oplevelser ,der har skærpet min interesse for, om det kan gøres bedre i Dragør.

Og endelig har ca. en fjerdedel af Dragørs befolkning en alder på 65+ og den kategori må jeg absolut tilslutte mig.

I min søgen for at få et bedre kendskab til Dragørs ældrepolitik i praksis, har jeg talt med personer, der har haft pårørende på plejehjem i Dragør, og jeg har læst en del statistikker for at se, hvor vi er i forhold til andre kommuner.

Nu er det ikke fordi det absolut skal være en ledetråd, og jeg er meget opmærksom på ikke at sammenholde os med laveste fællesnævner.  Men sammenholdt med det kendskab, jeg mener at have til Dragørs befolknings sundhedstilstand, viser KL’s statistikker faktisk, at vi både på udgifter til ældreområdet i kroner og omsorg/praktis hjælp ligger meget pænt.

Så for mig er spørgsmålet, BRUGES RESSOURCERNE RIGTIGT, den problematik vil jeg grave mere i.

Er det et spørgsmål om ledelse og holdninger??