Georg Roldan

Georg Roldan

Kandidat til kommunalvalget 2021
Vallensbæk Kommune
Jeg er radikal, fordi politikken bygger på viden og respekt for det enkelte menneske uanset oprindelse og hudfarve. Jeg blev først medlem for cirka et år siden, men har altid interesseret mig for politik, bl.a. ved at involvere mig i forskellige græsrodsbevægelser.
Georg Roldan

Jeg vil gøre en forskel for Vallensbæk med udgangspunkt i respekt for det enkelte menneske at inddrage borgerne. Lytte, gå i dialog og lære og derigennem skabe politik der gavner og ikke er personfikseret. Borgere, medarbejdere og eksperter skal inddrages for i fællesskab at videreudvikle et grønt og bæredygtigt Vallensbæk

Målet er, at Vallensbæk er en kommune, som vi alle, uanset hvor vi kommer fra, er stolte af og trygge ved at bo i.

Det vigtige om mig er, at jeg er videbegærlig og nysgerrig på livets mange facetter. Ligeværd, retfærdighed og trivsel er vigtigt for mig. At lytte, diskutere og lære er vejen frem.

Mine mærkesager

Miljø

Det Vallensbæk jeg flyttede til er ved at forsvinde i højt tæt byggeri. Jeg har ikke noget imod byggeri, men det skal være byggeri med omtanke.

Vi skal bevare Vallensbæk som en grøn kommune og videreudvikle biodiversiteten.

Trivsel

Den enkelte borgers trivsel kommer i første række.

Forebyggelse af mobning

Den tiltagende mobning på kommunens skoler og andre steder, skal formindskes. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi holder op med at betragte mobning som et isoleret skoleproblem. Mobning er et samfundsproblem.

1/0

Om mig

Født i 1951, far til 2 og pensionist. Uddannet lærer, speciallærer i læsestavevanskeligheder, akt-lærer og gestaltterapeut. Har arbejdet som lærer, læse-/stavekonsulent og Akt - lærer.

Jeg flyttede til Vallensbæk for over 30 år siden. Dengang var Vallensbæk en lille bitte, meget grøn kommune. Der, hvor jeg bor nu, var der marker og lidt skov. Jeg elsker naturen, og derfor var Vallensbæk, med sine store grønne områder det helt rigtige sted for mig.

Jeg har rejst i det meste af verden. Jeg startede med at rejse som ganske ung med rygsæk på og det er stadig min foretrukne rejseform selv om jeg er blevet 70.

Jeg er en travl pensionist. Sammen med min hund Alicia og mit kamera traver jeg dagligt rundt i naturen og fotografere. Jeg er en ivrig naturfotograf.

Kontakt Georg