Eiman Hamzaeh

Iman Hamzaeh

Kandidat til kommunalvalget 2021
Holstebro Kommune
Jeg ønsker et samfund, hvor der er plads til debat og kulturudveksling.
Iman Hamzaeh

Politik er et ord som jeg ikke kunne finde mig i før, men nu og i Danmark betyder ordet noget anderledes. Det er en mulighed for at være en del af samfund som hjælper og bidrager positivt.

Jeg er inspireret af kvindekamp i Danmark som leder til en højere grad af ligestilling. Jeg bliver ked af, at der er mange, som bor i Danmark, men kunne ikke få de samme muligheder på grund af fordomme, frygt og uvidenhed.

Der skal være plads til alle og alle skal kende deres rettigheder.

Holstebro er et dejligt sted til at bo i og med stort fokus på kultur og kunst. Jeg håber, at alle i kommunen ser udlændinge som ressourcer og ikke som udfordringer. Vi er alle gode på vores egen måde, og det vigtigste er, at vi alle bidrager positivt med vores forskellige kompetencer

Mine mærkesager

Jeg stiller op til at hjælpe flere kvinder fra anden etnisk baggrund til at være aktiv på uddannelse, kursus, frivilligt arbejde, foreninger og aktiviteter, så de kan danne grundlag til at forbedre deres jobmuligheder.

Det er en proces med mange trin til at finde arbejde til dem. De har ikke kun en sproglig udfordring, de har en social kontrol-udfordring, kulturel udfordring og personlige udfordringer.

Jeg ønsker at åbne arbejdsgiveres øje om de mange muligheder og fordele, de kan få fra mange høflige, hjælpsomme og respekterede kvinder. Der er også fordomme fra begge sider som skal ændres.

Om mig

Jeg er 44 år gammel og uddannet som revisor fra Damaskus Universitet.

I Syrien, hvor jeg kommer fra, arbejdede jeg i Syrian Petroluem Company i 13 år, rejste til Istanbul i 2013 og kom til Danmark med familiesammenføring i 2015. Jeg er nu salgsassistent i Actona Group siden 2018.

Min forening AlefBa fokuserer på børn og unge med forskellige aktiviteter og arrangementer. Jeg er også medlem af Kvinder danner netværk og Bydelsmødre Holstebro.

Udover sprog har jeg lært mange nye ting i de sidste seks år i Holstebro. Jeg har lært fantastiske personer at kende, og sammen med min familie har jeg overvundet mange udfordringer, så vi kan starte op og stabilisere os igen.

Jeg er aktiv og hurtig til at tilpasse mig. Jeg er interesseret i forskellige kulturer og sprog for jeg elsker at rejse.

Jeg bor med min mand Fadi og vores dejlige drenge Manar 17, Mulham 16 and Majd 14 i Heimdalsparken - Holstebro.

Jeg er forkvinde til AlefBa forening, og medlem af Kvinder danner netværk og Bydelsmødre Holstebro.

Jeg er en glad og aktiv kvinde der elsker mangfoldighed. Jeg elsker kunst og kreativt arbejde. Jeg er nysgerrig og meget glad for de andre kulturer.
Jeg kan godt lide at live grønt, dyrker sport og spise sundt. Jeg kan godt lide Odden teater og at se en god film i Bio Holstebro.