Nicholai Tandrup

Nicholai Tandrup

Kandidat til kommunalvalget 2021
Frederiksberg Kommune
Med frisk energi og socialliberale løsninger skaber vi sammen en grøn, fri og stærk kommune, hvor vi bryder med vanetænkningen og har mod til at ”tænke nyt” sammen med alle, der vil være med.
Nicholai Tandrup

Der er skønt på Frederiksberg – men ledelsen er faldet i søvn bag rattet, og byen går glip af muligheder, der suser forbi - jeg drømmer om et Frederiksberg i fremdrift.

Jeg ønsker et mangfoldigt og inkluderende Frederiksberg. Jeg mener helt fundamentalt, at diversitet er en kæmpe styrke og polarisering er gift – jeg vil arbejde for mangfoldighed på alle parametre - herunder køn, alder, etnicitet, uddannelse, social/økonomisk stilling, etc.

Jeg ønsker også et sundt Frederiksberg i bevægelse. Frederiksberg skal være den gode ramme om det sunde byliv. Mindre partikelforurening, og bedre muligheder for motion og idræt.

Kort og godt skal vi forbedre bytrafikken, så vi får endnu flere op på cyklen og ind i el-bussen. Og vi skal investere i langt bedre motions- og idrætsfaciliteter, både indendørs og udendørs.

Mine mærkesager

Verdens bedste folkeskole

Frederiksberg har desværre i årevis udvist manglende ambition og prioritet for folkeskolen – vi betaler vores folkeskolelærere mindre end København, og vores skoler har et kæmpe efterslæb på vedligehold - hvorfor?

Frederiksberg er en velhavende kommune, med ambitiøse, veluddannede og ressourcestærke borgere – hvorfor ikke skabe verdens bedste folkeskole?

Et samfund der hylder skabertrang – det bedste sted at starte og drive virksomhed

Det skal være hér de skarpe og iderige hjerner udvikler idéer og skaber fremtidens vækstvirksomheder. Et sted hvor iværksættermiljøet er i særklasse, fordi kommunen fokuserer og skaber de rigtige rammer.

Det er ultimativt dét der skal finansiere vores fantastiske velfærdssamfund.

Et dynamisk og involverende nærdemokrati

Det skal være inspirerende at være borger på Frederiksberg. Vi skal invitere borgerne tættere på, så de er med til at forny og forbedre Frederiksberg.

Og så skal vi lære af de kommuner, der har fundet gode løsninger, fremfor at tro at vi skal opfinde dem selv.

1/0

Om mig

46 år, far til to seje døtre (Lucca 20 og Smilla 16), ultraløber og erhvervsmand.

Jeg er søn af en socialpædagog og en jord- og beton-arbejder, og er oprigtig indigneret over social uretfærdighed. Byens grønne hjerte skal banke for os alle sammen.

Det er tid til at vække byen!

Sammen kan vi skabe et Frederiksberg i fremdrift.

2018 - nu
NU
Senior Partner og medejer, Implement Consulting Group
2012 - 2018
Partner og medejer, KEARNEY
2003 - 2012
Global Vice President, Danfoss
2000
Cand. Merc. International Business, CBS