Philip David Dolan Møller

Kandidat til kommunalvalget 2021
Aarhus Kommune

Jeg kan godt drømme om, at Aarhus bliver verdensberømt for at behandle de svageste grupper bedst. Gratis terapi. Gratis eller meget billige kurser, inden for alt fra selvudvikling til videreuddannelse.

Derudover bør psykisk syge have de bedste muligheder for at deltage i kulturlivet (f.eks. billige eller gratis billetter til teatret/ biffen/ fodboldkampen/museet).

Jeg er kandidat, fordi jeg er radikal. Egentlig ikke fordi jeg har et specielt stort ønske om at blive valgt.

Tag nu Metin, der også stiller op. Han er dygtig, entusiastisk og har hjertet på det helt rigtige sted. Og så laver han faktisk rigtig meget frivilligt arbejde. Han handler, hvor de fleste politikere vist bare snakker. Faktisk vil jeg nok sige, at Metin er min favorit.

Jeg synes, at det er en styrke, at han er selvstændig (arkitekt) og dermed har en fod i det erhvervsliv, som bare er så fundamental vigtigt for vores samfund, men at han samtidig er stærkt involveret i at hjælpe, hvor der er behov for det. Han er et forbillede.

Mine mærkesager

 • Erhvervslivet er ubeskriveligt vigtigt.
 • Men børn er vigtigere. De er vores fundament. Vuggestuer og børnehaver skal have langt flere ressourcer. Det nuværende niveau er pinligt. Børnene skal have første prioritet. Også økonomisk.
 • Min anden hjertesag er psykisk syge og hjemløse (inklusiv den gruppe der begår kriminalitet). Det er så vanvittigt vigtigt at hjælpe præcis de grupper. Det er godt for dem. Og det er godt for os andre at hjælpe dem.
 • Gratis og betingelsesfri terapi til alle, der har en diagnose (i bred forstand).
 • Billige og gratis kurser inden for alt fra selvudvikling til uddannelse (sprog, videnskab, almindelig oplysning, praktiske fag).
 • Billig adgang til store dele af kulturlivet, dvs. teater, biografer og kunst, mv.
2010 - nu
NU
Anklager, cand.jur.

Om mig

 1. Jeg er bestemt ikke nogen politisk ildsjæl, og jeg ved meget lidt om lokalpolitik.
 2. Den politiske debat har i mange år befundet sig på et uhyggeligt lavt niveau. Faktisk består den hovedsageligt af tilsvining krydret med overskriftsagtig retorik. Desværre har vi i de radikale også et stort ansvar for det. Vi er blevet lidt for selvfede.
 3. Jeg ved, hvad det vil sige at arbejde i en tung politisk organisation, hvor den evindelige jagt på pæne tal ødelægger mere end det gavner.
 4. Vi har i årevis gjort ALT for lidt for de svageste i dette land som vel at mærke virker. Det er hul i hovedet, at vi stiller alle mulige krav til disse grupper mod en mindre kontantbeløb om måneden. Vejen ud af et hårdt liv skal først og fremmest være båret af frivillighed og nysgerrighed. Vi dækker begge dele til i et virvar af regler, der er dyre at håndhæve.
 5. Jeg er kæmpe fan af Sam Harris. Det siger en del om mine værdier. Tjek f.eks. https://samharris.org/podcast. Men også ted.com eller the royal institution (youtube) og world science festival (youtube). Mega fedt.
 6. Det er svært at finde ord for, hvor utrolig kedeligt jeg synes, det er at skrive disse linjer. Jeg egner mig virkelig ikke til politik.
 7. Min hustru, mine børn, min øvrige familie og mine venner er så vigtige for mig, at jeg ikke rigtig kan se, hvordan jeg skal få tid til politik. Hvis jeg blev valgt - og det gør jeg ikke, mest fordi jeg er radikal, men også fordi så godt som hele min valgkamp alene består af disse ord - men hvis jeg blev valgt, så skulle min byrådsløn bruges til at arbejde mindre i mit faste job. På den måde ville der selvfølgelig kunne blive tid til politik.
 8. Du skal kun stemme på mig som en nødløsning. Den dygtigste radikale kandidat er Metin. Ingen tvivl om det.
 9. Tak for opmærksomheden.