Thomas Smedebøl

Kandidat til kommunalvalget 2021
Odsherred Kommune
Jeg ser problemer og muligheder, og så får jeg det bedste ud af situationen.
Thomas Smedebøl

Jeg ønsker, at vi forbedrer hverdagen for hinanden - en lille smule hver eneste dag. For et år siden var Lucia-festen aflyst på plejehjemmene pga. corona. Både børn og ældre var ærgerlige.

Jeg fik den idé, at vi kunne lave et Luciaoptog med biler, og pyntede min bil med en kæmpe Luciakrans og fik samlet et optog. En positiv oplevelse for mange, som intet kostede.

Den slags kan vi sagtens have mere af. En god oplevelse er nemlig ikke afhængig af dyre konsulenter, musikere eller udstyr, men af mennesker, der vil hinanden det bedste.

Mine tre mærkesager

Orden i Odsherred

Odsherred er ikke en rig kommune. Vi skal passe på det vi har og bruge det bedst muligt. Derfor skal tingene gøres rigtigt første gang. Vi har tabt meget på rod og hovsa-løsninger - vi fortjener orden i Odsherred.

Mennesket før systemet

Når mennesker føler sig klemt af systemet, så har systemet fejlet. Derfor bør der altid - og uopfordret - tilbydes en mulighed for kompetent personlig hjælp som alternativ til selvbetjening.

Lykke, lighed og lov

Der skal være plads til at vi hver især søger lykken på vores egen måde. Jeg synes man bør prioritere de initiativer borgerne selv kommer med meget højt, og gøre alt man kan for at hjælpe dem til realisering.

Jeg ser problemer og muligheder, og så får jeg det bedste ud af situationen.

Jeg har arbejdet som lærer i Odsherred i syv år, hvor jeg hjalp kommunens børn med at gro til noget fantastisk. Vi lærte sammen om verden, at regne den ud, at programmere robotter og at bygge smukke ting. Vi vandt konkurrencer, kom på landkortet og følte os uovervindelige. Sådan synes jeg, alle børn i Odsherred skal have det.

2021-
It-specialist ved Det Kongelige Bibliotek
2015-2021
Børnebibliotekar i Odsherred
2008-2015
Lærer i Nykøbing Sj.

Familiefar og venlig nabo

Jeg er 42 år, bor ved Anneberg lige udenfor Nykøbing med kone, to børn og to kaniner, midt i en dejlig vild have, tæt på fjorden og med udsigt over grønne marker og blå himmel.