Tine Hessner

Tine Hessner

Byrådsmedlem, medlem af Hovedbestyrelsen
Furesø Kommune og Region Hovedstaden

Jeg stiller op for fjerde gang til byrådet i Furesø - og for første gang til regionsrådet i Region Hovedstaden.

Politik handler for mig om at gøre en forskel med afsæt i socialliberale værdier. Lokalpolitisk er det i tæt og nysgerrig dialog med borgere og samtidigt blik for de større dagsordener som klima, beskæftigelse og børns opvækst - som eksempler.

Jeg har altid været foreningsaktiv og engageret i verden omkring mig. Som gymnastiktræner og -dommer, som studenterpolitisk aktiv, som medlem i leje- og grundejerforeningers bestyrelser, som aktiv indenfor mine børns idrætter, næstformand i skolebestyrelsen og så..ja...lokalpolitik! Jeg har det bare bedst med at prøve at gøre en forskel for andre.


Lokalpolitik er mangfoldigt - fra sikring af cykelstier over aktivitetstilbud for ældre til byplanlægning, idrætsanlæg og erhvervsudvikling som rækker mange år frem.

Furesø har ca. 41.000 borgere og er en både ressourcestærk og grøn kommune, med søer, skove og Danmarks mest foreningsaktive kommune . Det GRØNNE og det STÆRKE skal der værnes om. Busserne er ikke miljøvenlige nok - endnu. Biodiversiteten godt på vej, men der er store problemer med spildevand, overløb og trafikstøj. Skolerne skal være attraktive bla. gennem udvikling af de fysiske rammer. De unge mangler en ungdomsuddannelse og børn mangler uddannet personale og den aldrende befolkning, mangler FRIE boligvalg – herunder et friplejehjem og flere senioregnede boliger.

LÆS MERE i vores fælles valgprogram i Furesø Radikale Venstre

Tine Hessner

Mine hjertesager

Grønt Furesø

1. Mere naturpleje & biodiversitet
2. Mere ambitiøs klimapolitik – fra solceller til regnvandshåndtering
3. Støjgener skal nedbringes

Frit og stærk Furesø

4. Et friplejehjem
5. Mere musik i børnelivet - det stimulerer selvværd og nysgerrige børn
6. Folkeskolerne i Furesø skal have bedre fysiske rammer og give lærerne mulighed for at udvikle ALLE børn

Nyt Furesø

7. Vi skal have en ungdomsuddannelse til Furesø - og et attraktivt ungemiljø incl. boliger
8. Furesøs skoler, plejehjem og institutioner skal være attraktive arbejdspladser som kan sikre rekruttering af dygtigt personale
9. Lokale netværk af ”Kulturvitaminer” skal forstærke mental sundhed og skabe jobs
10. Foreningsliv og frivillighed skal bakkes op – både for eliten, bredden og særligt udsatte

Om mig

Jeg er født på Frederiksberg, men voksede op i USA/Californien inden mine forældre tog retur til Danmark. Jeg gik på Marielyst Skole og Gladsaxe gymnasium. Jeg brugte en del tid på flikflak og saltomortaler som idrætsgymnast i GIF og senere træner og national dommer mm. inden uddannelse på CBS, job, mand og to dejlige børn fyldte det meste.

Jeg er ihærdig, ansvarsfuld og nysgerrig på andre. Jeg er oprigtig glad for kontakt med andre mennesker - og så er jeg ukuelig tidsoptimist - nu på 53. år. Det betyder, at jeg når en masse, og det er der brug for i politik og som soloselvstændig!

Hvis du vil støtte min valgkamp økonomisk, er du velkommen til at bidrage via mine officielle valgkamps Mobilepay 679969 - her registreres bidrag efter gældende regler og går til feks. plakater, og tryk af personlige foldere.

Tak fordi du læste med!