Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

Socialpolitik - 18.07.2017

Rettigheder skal ikke være noget, man klager sig til

Det er stærkt bekymrende, at der er fejl i næsten hver anden sociale sag hos kommunerne. Særligt fordi nogle borgere slet ikke har ressourcer eller overskud til at klage. Vi har lyttet til juridiske eksperter og organisationer, der mener retssikkerheden kan forbedres og fremlægger 10 forslag til forbedret social retssikkerhed. Læs mere
Radikale Venstre

Pressemeddelelser - 13.07.2017

Burkaforbud er ikke radikal politik

Der er ikke sket en radikal kovending i spørgsmålet om forbud imod, at muslimske kvinder bærer burka eller niqab i det offentlige rum.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 07.07.2017

Sommerferielukket

Radikale Venstres sekretariat holder som helhed sommerferielukket til og med 6. august 2017. Rigtig god sommer!

Læs mere
Radikale Venstre

Retspolitik - 04.07.2017

Aarhus fri for bander

Vi finder os ikke i bøller og bander. Daglige skyderier, børn som rekrutteres til kriminalitet og hårdkogte kriminelle i gadebilledet skal ikke være hverdag i Danmark. Aarhus er ramt af en hurtigt optrappet bandekonflikt, og der er brug for et hurtigt og effektivt modsvar.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 03.07.2017

Kandidat kæmper for integration og uddannelse

I Odense Kommune stiller den 20-årige statskundskabs-studerende Emin Slijepčević op til byrådet. Han er godt i gang med sin valgkampagne og er klar til at kæmpe for bedre integration og mere uddannelse.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 03.07.2017

Radikale Venstre skal kontrollere Europol

Hvad sker der når danske partier løber fra deres beslutninger og fra det ansvar, der følger med?

Læs mere
Morten Helveg Petersen

Radikale Venstre - 03.07.2017

Vivian Heinola siger farvel og på gensyn

Efter to år som næstformand for det radikale landsforbund har Vivian Heinola valgt ikke at genopstille på det radikale landsmøde til september. Et 6 måneder langt vandringseventyr i New Zealand venter forude. Imens kan hun se tilbage på to intense år som næstformand.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 29.06.2017

Spidskandidat til valg på uddannelse, udkant og nærhed i sundhed

Den radikale spidskandidat ved regionsrådsvalget i Region Midtjylland, Hanne Roed, er klar til en valgkamp, hvor hun vil fokusere på uddannelse og udkant og skabe mere nærhed i sundhedsvæsenet.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 28.06.2017

Det radikale folkemøde 2017

Med hele 26 forskellige events var Radikale Venstre således blandt de ti mest aktive arrangører på folkemødet overhovedet, samtidig med at vi i år havde et meget bredt program i teltet, der spændte lige fra klassiske politiske debatter til live rockmusik, Fake-News-Quiz, borgmestermødet, hit med sangen for ungdomspartier samt en helt unik grøn workshop.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 26.06.2017

På gaden for folkeskolen

Over hele landet var radikale kandidater og lokalforeninger på gaden den 24. juni til den landsdækkende aktivitetsdag for at tale med borgerne om folkeskolen. I Høje-Taastrup halvvejs mellem København og Roskilde var den radikale spidskandidat, Esat Sentürk, på gaden i selskab med folketingsmedlem Sofie Carsten Nielsen.

Læs mere
Radikale Venstre

Pages

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik