Nyheder | Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

Integration - 10.01.2018

Er Mohamed fra Thy en succes?

Nadia Nadim, Pione Sisto og tusinder af andre med flygtningebaggrund viser jo hver dag, at man sagtens kan være sprudlende dansk – og flygtning. Og selvom Mohamed ikke scorer mål på samlebånd for det danske landshold, er han i mine øjne en ligeså stor succes.

Læs mere
Morten Østergaard

Miljø - 05.01.2018

Et Danmark uden affald

Vi vil gøre Danmark grønnere. Vi skal skabe et stærkere Danmark, hvor vi bliver grønnere og rigere – samtidig! Et Danmark, hvor vi bruger ressourcerne igen og igen i stedet for at smide dem ud og brænde dem af.

Læs mere
Radikale Venstre

Energi - 20.12.2017

En stor dag for den grønne omstilling

I går afsluttede vi Trilog-forhandlingerne mellem EU Kommissionen, EU Rådet og EU Parlamentet på en storstilet revision af Bygningsdirektivet i Bruxelles. Med Bendt Bendtsen i spidsen formåede vi i Parlamentet at sikre en ambitiøs aftale.

Læs mere
Morten Helveg Petersen

EU - 13.12.2017

Nyt europæisk asylsystem starter i Nordafrika

Dansk og europæisk sikkerhed starter i Afrika, og skal vi have styr på problemer som menneskesmugling, trafficking og illegal migration, skal slaget derfor stå i Europas nærområder og ikke som i dag ved Kruså.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 02.12.2017

Drop uddannelsesloftet!

Radikale Venstre opfordrer regeringen, DF og S til at droppe det uddannelsesloft, som fejrer en kedelig 1-års fødselsdag i dag.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 24.11.2017

Mød de nye radikale byrødder

KV17 var en radikal succes! Tretten nye radikale kommuner, 18 flere mandater end før valget, en genvundet radikal borgmesterkæde i Rebild og rådmænd i landets fire største byer.

Læs mere
Radikale Venstre

Pressemeddelelser - 22.11.2017

Radikale vinder 13 nye kommuner og 23 nye mandater

Med alle kommuner optalt er Radikale Venstre repræsentation gået fra 45 kommuner til 55 kommuner, hvor 13 af kommuner er helt nye, mens blot tre kommuner er mistet.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 20.11.2017

Stem radikalt!

Når vi går til kommunal- og regionsrådsvalg i dag, stemmer vi om det Danmark, vi gerne vil have sammen de næste fire år. En stemme på Radikale Venstre er en stemme på et Danmark, der giver alle børn vinger.

Læs mere
Morten Østergaard

Miljø - 20.11.2017

Alle bybusser skal køre på vedvarende energi

Radikale Venstre går til valg på, at alle bybusser i de større danske byer skal køre på ren vedvarende energi. Partiets kommunale kandidater vil kæmpe for forslaget i de nye byråd, og folketingsgruppen bakker op med et beslutningsforslag, der vil gøre det muligt for kommunerne at indføre ren-luft-zoner i de større byer.

Læs mere
Radikale Venstre

Demokrati - 18.11.2017

Så er der valg!

På en kold og klar forårsdag i marts sparkede vi den radikale kommunal- og regionsrådsvalgkamp i gang med samtaler i mere end 45 byer. På tirsdag sparker vi kampagnen i mål, når vi går til valg på et Danmark, der giver vores børn vinger.

Læs mere
Morten Østergaard

Pages

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik