Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

Radikale Venstre - 27.04.2017

Åbent gruppemøde

Den radikale folketingsgruppe har inviteret til åbent gruppemøde, hvor borgerne har sat dagsordenen.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 27.04.2017

Glade børn

Alle børn fortjener en god start på livet. Hver gang vi giver et barn en god opvækst, styrker vi det menneskes muligheder i livet. Og gør Danmark lidt større.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 25.04.2017

Sæt dagsordenen

Vi vil gerne drøfte de ting, der optager dig. Få nye ideer og svare på spørgsmål. Derfor inviterer den radikale folketingsgruppe til åbent gruppemøde, hvor du kan sætte dagsordenen.

Læs mere
Radikale Venstre

Forskning - 21.04.2017

Forskningsmarch til kamp mod fake news

Vi må insistere på, at en kvalificeret debat hviler på et fundament af viden. Selvfølgelig må man sætte spørgsmålstegn ved videnskabelige resultater. Videnskab lever af modstand og kritisk tænkning. Men vi må have respekt for evidens, så det i sidste ende er argumentets styrke, der er afgørende.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Arbejdsmarked - 21.04.2017

Uddannelse giver muligheder. Også i robotternes tidsalder.

Robotter og nye digitale forretningsmodeller. Den 4. industrielle revolution forandrer hastigt vores arbejdsmarked. Det giver udfordringer. Men bestemt også muligheder. Hvis vi er klar til at gribe dem.

Læs mere
Ida Auken

Radikale Venstre - 14.04.2017

Sammen gør vi Danmark større

I Radikale Venstre kæmper vi for at gøre Danmark større. Det er vi heldigvis ikke alene om.

Læs mere
Morten Østergaard

Pressemeddelelser - 07.04.2017

Grav københavnertrafikken under jorden

Radikale Venstre i Københavns Borgerrepræsentation, i Frederiksberg Kommunalbestyrelse og på Christiansborg vil gøre op med Københavns dårlige luftkvalitet, bilkøer på vejene og trafikal trængsel.

Læs mere
Radikale Venstre

Sundhed - 05.04.2017

Afskaffelse af produktivitetskravet

Det danske sundhedsvæsen skal hvert år producere 2% mere end året før. Kravet har både medført besparelser og et stærkt bekymrende fokus på kvantitet frem for kvalitet ude på landets sygehuse.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 03.04.2017

Reportage fra det politiske værksted 1. april

Mere end 150 radikale og andre nysgerrige var samlet til politisk værksted lørdag den 1. april i Nyborg. Anne-Grete Tudvad fra Faxe fortæller her om sine oplevelser fra dagen.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 03.04.2017

Til kamp for flere dygtige pædagoger

Politisk leder Morten Østergaard og folketingsmedlem Lotte Rod var i sidste uge ude at besøge forskellige institutioner og møde borgerne i Esbjerg til en snak om at give alle børn og unge de bedste muligheder.

Læs mere
Radikale Venstre

Pages