Nyheder | Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

Uddannelse - 05.10.2017

Fremtiden kalder

Morten Østergaards tale ved Folketingets åbning 5. okt. 2017

Læs mere
Morten Østergaard

Uddannelse - 05.10.2017

Vi går på gaden for en faglært fremtid

De unge kæmper i disse måneder mod regeringens massive besparelser på Danmarks uddannelser. De unges kamp er også min kamp, fordi deres fremtid er Danmarks fremtid. Derfor har jeg i dag valg at give ordet videre til de unge selv. Velkommen til Helene Glundholt, formand for Erhvervsskolernes ElevOrganisation.

Læs mere
Martin Lidegaard

Uddannelse - 05.10.2017

Der er intet sparet ved at skære på uddannelse

Regeringen skærer år for år alt for voldsomt på unges uddannelse. Så deres kamp mod uddannelsesbesparelser er også min kamp. For uddannelse er afsindig vigtigt for Danmarks fremtid. Så i anledning af åbningsdebatten i folketinget giver jeg i dag ordet videre til de unge selv. Velkommen til Sana Mahin Doost, forkvinde for Danske Studerendes Fællesråd.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Uddannelse - 05.10.2017

Fremtiden kalder!

Første tirsdag i oktober åbner statsministeren traditionen tro Folketinget. I år med en tale, der først som sidst handlede om vores ungdom. En passende start på et folketingsår, der forhåbentlig vil gøre fremtiden bedre for netop dem: Vores børn og unge.

Læs mere
Radikale Venstre

Integration - 04.10.2017

Integration handler om, hvad du vil – ikke om hvem du er!

”Integration handler ikke om hudfarve, ikke om religion. Det handler om at ville Danmark.” Sådan sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen ved Folketingets åbning. Jeg kunne ikke være mere enig. Og det er mig ubegribeligt, at Socialdemokraternes formand senere på dagen erklærede sig endog "meget, meget uenig".

Læs mere
Morten Østergaard

Radikale Venstre - 30.09.2017

Radikale Venstre vil afskaffe kontanthjælpsloftet

Kontanthjælpsloftet bidrager kun til at skabe flere fattige. Det kan vi ikke leve med. Børn skal ikke vokse op i fattigdom i et af verdens rigeste lande.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 27.09.2017

En fri og åben skole

Skolen er den vigtigste samfundsinstitution, vi har. Skolen har en kæmpe betydning for vores børn. Det er her, de har deres hverdag, bygger sociale relationer og får det faglige fundamentet for deres videre vej ud i livet.

Læs mere
Radikale Venstre

Økonomi - 27.09.2017

En finanslov for fremtidens Danmark

Radikale Venstre vil investere i fremtiden. I vores børn. I vores uddannelser. I vores klima og miljø. Det er sådan, vi gør Danmark større.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 26.09.2017

Den levende og legende skole

Folkeskolen skal være attraktiv for alle børn, uanset hvem man er, og hvor man bor. Vi vil give hver enkelt skole mere frihed fra den kommunale og nationale fjernstyring, som desværre bare er vokset sig stærkere og stærkere.

Læs mere
Morten Østergaard

Radikale Venstre - 17.09.2017

Resolutioner 2017

Få indblik i årets vedtagne resolutioner.

Læs mere
Radikale Venstre

Pages

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik