Nyheder | Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

Radikale Venstre - 18.11.2017

LIVE-Program

Søndag morgen kl. 7.00 går vi i luften med 41 timers LIVE-udsendelse. Her kan du møde masser af radikale kandidater fra hele landet, få svar på dine spørgsmål, og ikke mindst møde en masse spændende gæster.

Læs mere
Radikale Venstre

Sundhed - 15.11.2017

Tillid og tryghed i sundhedsvæsnet

Det skal være trygt at være patient i vores sundhedsvæsen. Alle patienter skal have tillid til, at de får en behandling af høj kvalitet - omgivet af dygtigt personale.

Læs udspillet
Radikale Venstre

Økonomi - 12.11.2017

Gør Danmark grønnere

Jeg er glad for, at vi i dag har indgået en bred vækstaftale hen over midten i dansk politik. En aftale, der gør verden grønnere og Danmark rigere.

Læs mere
Morten Østergaard

Pressemeddelelser - 11.11.2017

København fri for bander

Den verserende bandekonflikt i København skal være den sidste af slagsen. Den kræver resolut handling og løsninger, der virker på langt sigt.

Læs mere
Radikale Venstre

Sundhed - 09.11.2017

Hurtigere og bedre hjælp til sårbare børn og unge nu!

Flere børn og unge kæmper med psykiske problemer eller får konstateret en alvorlig psykisk lidelse. Det betyder, at alt for mange ikke får en opvækst med en høj livskvalitet og med muligheder for at vokse ind i livet på en sund måde.

Læs mere
Radikale Venstre

Arbejdsmarked - 03.11.2017

Flere mennesker i arbejde gør Danmark større

Radikale Venstre har samlet ti markante forslag, der til sammen vil råde bod på den akutte mangel på arbejdskraft. Vi vil både sætte ind med en massiv opkvalificering af danskere og samtidig sikre den internationale rekruttering.

Læs mere
Radikale Venstre

Demokrati - 02.11.2017

Menneskerettighedskonventionen ud af dansk lov

Er det virkelig dét, Danmark skal være imod: en forpligtelse til at respektere menneskerettigheder, forbud mod tortur og slaveri, ret til frihed og sikkerhed, retfærdig rettergang?

Læs mere
Morten Helveg Petersen

Kommunalpolitik - 01.11.2017

Vild med valgkamp

Rundt om i landet er der nu fuld blus på den radikale valgkamp. Morten Østergaard rejser rundt i både øst og vest og hjælper med at holde den magenta farve højt sammen med alle de frivillige, der knokler op til valget. I København er der god stemning og varm kaffe til flyer-uddeling med kandidaterne.

Læs mere
Radikale Venstre

Demokrati - 31.10.2017

Brødrene Høyer fører valgkamp fra hver deres værdifløj

De to brødre Allan og Steffen Høyer bor få 100 meter fra hinanden, men den politiske afstand er større. I hvert fald på papiret.

Læs mere
Radikale Venstre

Udenrigspolitik - 30.10.2017

"Radikale Venstre er et internationalt parti. Vi kan ikke bare sidde og flette fingre"

Demokratiopbygning i Ghana: Hvad stiller man op som lille parti i et fastfrosset, skrøbeligt demokrati, hvor to store partier sidder på al magten? Den udfordring har en gruppe radikale taget op med økonomisk støtte gennem Institut for Flerpartisamarbejde.

Læs mere
Radikale Venstre

Pages

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik