Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Publiceret

30. august
2017

Praktik hos Radikale Venstre

Er du under uddannelse, og ønsker du at få praktisk erfaring med politikudvikling, kommunikation eller organisation? Så er det dig, vi søger til et praktikophold hos Radikale Venstre.
Et praktikophold hos Radikale Venstre er en enestående mulighed for at få indsigt i arbejdet i et politisk parti og hverdagen på Christiansborg eller i Europa-Parlamentet i Bruxelles. Der sker noget nyt næsten hver eneste dag, og der er gode muligheder for at udvide dit faglige og sociale netværk og få en oplevelse for livet. Ansøgningsfristen er d. 15. september 2018.
 
Vi søger semesterpraktikanter til foråret 2019 både til Christiansborg og til Europa-Parlamentet i Bruxelles.
 
Er du drevet af ambitionen om at skabe et Danmark rigt på muligheder for alle. Og har du lyst til at bidrage til udviklingen af politik, kommunikation og organisation hos Danmarks Uddannelsesparti? Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som praktikant i Radikale Venstres sekretariat på Christiansborg, hvor du bliver en del af det radikale team, der understøtter både folketingsgruppens og landsorganisationens arbejde.
 
Har du mere lyst til at arbejde i et internationalt miljø, udvikle dit kendskab til EU og fremme radikale kerneværdier i Europa? Søg skal du søge stillingen som praktikant hos Radikale Venstres medlemmer af Europa-Parlamentet, Morten Helveg Petersen og Jens Rohde i Bruxelles. Som praktikant i Bruxelles bliver du involveret i kontorets politiske arbejde med udviklingen af EU’s lovgivning såvel som ekstern kommunikation. 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik