Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Abir Awni Ebrahim Al-Kalemji

Læge

Emailabir1206@hotmail.com

   

Det handler om mennesker 

Mine mærkesager: 

Sundhed
Patienter og de pårørende skal opleve ordentlig behandling, information og omsorg. Jeg vil arbejde for: Et tilstrækkeligt antal hænder, mindre bureaukrati og et sæt nationale retningslinjer, der sikrer behandlingskvalitet. En samlet organisering af sundhedsvæsenet og et sammenhængende patientforløb. 

Ligeværdighed
Socialt udsatte er en potentiel styrke. Alle skal være en del af fællesskabet. Jeg vil arbejde for: Gratis psykologhjælp for at forebygge forværring af psykisk lidelse og marginalisering. At bryde den negative sociale arv og støtte bekæmpelse af overgreb og social kontrol. 

Balance i familielivet
Småbørnsfamilier er pressede og knokler for at få tingene til at hænge sammen. Jeg vil arbejde for: At sætte familiepolitik på dagsordenen og sikre tid til nærhed og samvær. 

Global ansvarlighed
Danmark er et fredeligt land. Vi skal bidrage til en fredeligere verden. Jeg vil arbejde for: At Danmark konfliktløser og hjælper flest mulige flygtninge i nærområder og i Danmark. 

Om mig
Jeg er folketingskandidat på Fyn, 40 år, gift og mor til en skøn pige. Jeg er uddannet læge og ph.d.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik