Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Amalie Søgaard Nielsen

Kandidat til Europaparlamentet

Telefon42954955

Emailamaliesoegaard@hotmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
   

Jeg vil arbejde for et stærk EU, der bygger på demokratiske værdier og som står sammen for at sikre vores klima og miljø og vores demokratiske grundprincipper.

Jeg er 32 år og har været radikal siden jeg fyldte 15 i 2001, hvor verden ændrede sig. Siden har der været pres på retsstaten, hvilket bliver til stadighed mere tydeligt med oprettelse af særlovgivning og en politisk tilgang hvor nogle mennesker opfattes som mindre værd end andre.

EU har en afgørende rolle for et fredfyldt, samarbejdende Europa, som løser problemerne i fællesskab og sikrer alle individer retssikkerhed.

Mange af tidens udfordringer løses bedst på internationalt plan, og det er nødvendigt at EU går forrest i kampen for et bæredygtigt samfund, hvor klimaudfordringerne bliver bekæmpet med behørig respekt for lokalmiljøet.

Jeg ønsker at være med til at kæmpe den radikale sag i EU.

Jeg bor i Odense og er ph.d.-studerende på Københavns Universitet og Regionshospitalet i Silkeborg, hvor jeg arbejder med forskning inden for telemedicin med særligt fokus på at udjævne ulighed i sundhedsvæsenet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik