Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Andreas Steenberg

MF

Telefon33 37 47 15

Emailrvanst@ft.dk

Suppleant til Hovedbestyrelsen
   

Finansordfører
Skatteordfører
Transportordfører
Boligordfører
Fiskeriordfører
Fødevareordfører
Kommunalordfører
Ordfører for landbrug og landdistrikter
Dyrevelfærdsordfører

Personlig assistent:
Cecilie Jensen
rvceje@ft.dk
Tlf.: 3337 4782

Danmark har tabt tusindvis af private job – særligt inden for industri, fødevare og turisme. Jeg kæmper for, at vi fører en erhvervsvenlig og ansvarlig økonomisk politik, så vi igen kan skabe job i den private sektor i Danmark. Det gør jeg, fordi det bedste for mennesker er at være i job og være en del af et fællesskab. Men også fordi det får penge i kassen, så vi kan udvikle vores fælles velfærdssamfund. Jeg kæmper især for bedre forhold og behandling af psykiske sygdomme og for investeringer i infrastruktur, en grøn fremtid uden kul og olie og for bedre natur. Vores økonomiske politik gør de investeringer mulige.

 

Andreas på sociale medier

Erhverv - 04.04.2016

Ny taxalov skal løse udfordringerne med Uber

En moderne taxalov skal gøre det muligt for nye selskaber og innovation at komme ind på markedet og samtidig regulere i forhold til miljø, forbrugerbeskyttelse og skat.

Læs mere
Andreas Steenberg

Klima - 26.02.2015

Venstre vil vinke farvel til det grønne Danmark

Venstre foreslår, at vi dropper målet om, at Danmark skal være helt uden kul og olie. Med forslaget vinker Venstre endegyldigt farvel til ideen om et grønt Danmark. Det grønne Danmark, som vi brænder for, og som giver vores land så mange fordele.

Læs mere
Andreas Steenberg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik