Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Andreas Steenberg

MF

Telefon33 37 47 15

Emailrvanst@ft.dk

Suppleant til Hovedbestyrelsen
   

Skatteordfører
Udlændingeordfører
Landdistriktsordfører
Transportordfører
 

Personlig assistent:
Signe Nissen
signe.nissen@ft.dk
Tlf.: 33 37 47 39

Danmark har tabt tusindvis af private job – særligt inden for industri, fødevare og turisme. Jeg kæmper for, at vi fører en erhvervsvenlig og ansvarlig økonomisk politik, så vi igen kan skabe job i den private sektor i Danmark. Det gør jeg, fordi det bedste for mennesker er at være i job og være en del af et fællesskab. Men også fordi det får penge i kassen, så vi kan udvikle vores fælles velfærdssamfund. Jeg kæmper især for bedre forhold og behandling af psykiske sygdomme og for investeringer i infrastruktur, en grøn fremtid uden kul og olie og for bedre natur. Vores økonomiske politik gør de investeringer mulige.

 

Andreas på sociale medier

Integration - 02.11.2018

Mint, Kateryna og Aphinya er ikke uønskede i mit Danmark

Lad os give de danskere, der rejser til udlandet og forelsker sig, ret til at bo i deres hjemland sammen med dem de elsker.

Læs mere
Andreas Steenberg

Skat - 01.09.2017

Fornuft i regeringens skattelettelser – på arbejde

I Radikale Venstre vil vi skabe de bedst mulige betingelser for danske virksomheder. Derfor vi bakker op om skattelettelser på arbejde og fremlægger et nyt udspil, som skal fremme iværksætterinvesteringer.

Læs mere
Andreas Steenberg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik