Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Andreas Gram Drachmann

Studerende

Telefon86 94 56 36

Emailandreas.drachmann@gmail.com

 

1. Sikre bedre vilkår for erhvervslivet ved kortere sagsbehandling i kommunen.

Aarhus har udfordringer med vores rammevilkår for erhvervslivet, hvis man ser på Dansk Industris årlige undersøgelse. En af grundene hertil er den langsomme sagsbehandling hos kommunen. Det gælder blandt andet til overførselsindkomster, miljøgodkendelser og byggetilladelser. En mere effektiv sagsbehandling vil gavne både kommunen, erhvervslivet og borgerne i Aarhus. 

 

2. Skabe bedre integration i Aarhus ved at tillad en ny fællesmoske i Gellerup.

Integrationen sker når folk mødes på tværs af sociale og kulturelle skel. Det er netop som en fællesmoske i Gellerup ville kunne sikre. Her vil folk fra forskellige religiøse kulturer kunne mødes, og lære at respektere hinanden. Vi ved det er den sociale indsats, der gør den største forskel når vi skal sikre integrationen. 

 

3. Skabe rammerne for, at Aarhus fortsat er Danmarks bedste studieby. 

Vi skal sikre, at Aarhus fortsat er Danmarks bedste by, at være studerende i. Vi skal gøre det ved, at sikre et endnu tættere samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, kommunen og det lokale erhvervsliv. Således, at det er fedt studere i Aarhus, men også så mange nyuddannede bliver boende i byen efterfølgende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik