| Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Andreas Pourkamali

Medlem af Københavns Borgerreppræsentation

Telefon26740090

Emailandreaspourkamali@gmail.com

København Kommune
   

Jeg er folketingskandidat i hele Københavns Omegns Storkreds, med opstilling i Gladsaxe. Jeg er 32 år, og bor på Nørrebro med min kæreste Sara og vores etårige søn Anton.

Jeg har en kandidatuddannelse i jura fra Københavns Universitet. Jeg sidder i Borgerrepræsentationen i København som kulturordfører, og i Børne- og ungdomsudvalget.

Mine primære interesseområder handler om uddannelsespolitik, om mulighederne for iværksætteri og om udbuddet af kulturtilbud. Mine meninger om disse interesseområder, har et princip om mangfoldighed som forudsætning.

Jeg mener at vi står i en demokratisk tillidskrise, fordi politikere for længe har talt ned til folk, i stedet for at tale med dem. Jeg ønsker en offentlig politisk samtale i øjenhøjde – ikke mindst med de unge, som kan være lettere at påvirke end andre.

Jeg vil tage dem seriøst, og vise hvad de kan opnå i en ærlig debat, præget af tillid til mig som politiker.

Se, hvordan jeg har det på…
http://facebook.com/andreas.pourkamali
twitter.com/andpourkamali
instagram.com/andreaspourkamali

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik