Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Anna-Birgitte Krabbe

Familiebehandler

Telefon86 48 62 76

Emailabkrabbe@ofir.dk

Familiemæssigt og arbejdsmæssigt er jeg absolut priviligeret og på den måde måske en typisk radikal vælger. Jeg bor i bogstavlig forstand i Vandkantsdanmark med mand og hund, og har 4 voksne børn. I mit arbejde som familiebehandler kommer jeg i kontakt med mennesker, der på forskellige vis slås med at få familielivet til at fungere. Her igennem ser jeg, hvor vigtigt det er med et stærkt socialt sikkerhedsnet, men også med en kommunal indsats, hvor de varme hænder er flest.

Jeg stemmer radikalt, da jeg er optaget af balanceringen mellem er god økonomi og en stærk social profil. Begge dele er vigtige for at give tryghed.
For mig er et trygt samfund båret oppe af tillid til hinanden, tillid til systemerne og følelsen af, at kunne overskue det, der sker omkring en.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik