| Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Anne Nygaard

Selvstændig inde for PR og kommunikation

Telefon29 93 81 24

EmailAnne.Nygaard@aarhus.dk

Hej alle dejlige mennesker derude!

Mit navn er Anne Nygaard, og jeg er 1. Viceborgmester og byrådsmedlem for Radikale Venstre i Aarhus Byråd.

Jeg blev valgt til byrådet under kommunalvalget i 2013, og har med ydmyghed varetaget den tillid, aarhusianerne har givet mig til at repræsentere deres stemme i vores kommune. Min drivkraft i kommunalpolitik er alle de fantastiske mennesker, jeg har haft æren af, at møde gennem mine 4 år i byrådet.

Jeg har en grundlæggende tro på, at vi skaber en stærk kommune ved at vi møder hinanden med et åbent hjerte. Gennem dialog med respekt for forskellighed, har vi det bedste udgangspunkt for, at forme Aarhus' fremtid. Sammen gør vi Aarhus større.

Når jeg ikke er en dedikeret byrådspolitiker, elsker jeg, at rejse, løbe, drikke kaffe, se tv-serier, nørde modetendenser og vandre i naturen. Gerne i selskab af min familie og venner. 

MINE VISIONER FOR SMILETS BY

Fællesskab og individ:
Aarhus skal være drevet af et stærkt fællesskab, hvor de borgere der har mest brug for hjælp, også er dem, der får mest hjælp. Alle borgere er en del af fællesskabet, men fællesskabet skal også rumme og give plads til det enkelte individ og dets udfoldelser.

Lige muligheder for alle:
Aarhus skal være en by, hvor alle borgere har lige muligheder for at skabe sig det liv de mener, er det gode liv for netop dem. Alle borgere skal have mulighed for at forfølge, og udleve deres drømme uanset hvilken baggrund, de er formet af.

Sammenhængskraft mellem by og kommune:
Aarhus skal være funderet af tæt sammenhængskraft mellem by og kommune - fra infrastruktur til digitalisering til arbejdspladser til daginstitutioner. Aarhus' udvikling skal ske med sikring af de mange lokalsamfund, der er rundt om i kommunen. 

MINE MÆRKESAGER FOR SMILETS BY

Iværksætteri:
Aarhus' iværksættere, små erhvervsdrivende og kreative ildsjæle er byen og kommunens fremtid. Det er her, idéer opstår, arbejdspladser etableres, og drømme bliver til virkelighed. Det er derfor helt afgørende, at iværksættere har de bedste vilkår og rammebetingelser, at arbejde udfra. Det vil jeg forsat prioritere for, at de får.

Medborgerskab:
Aarhus' borgere skal føle stor grad af ejerskab og medbestemmelse over deres by og kommune. Det er derfor vigtigt, at borgere og frivillige kræfter har frie rammer til at udvikle, influere og sætte netop deres præg på kommunen. Borgerdrevne lokalinitiativer skal dermed understøttes, og muliggøres af byrådet og kommunen. Det vil jeg arbejde for, bliver en realitet.

Mangfoldighed:
Aarhus' mange forskellige borgere skal respekteres, støttes og hyldes. Alle borgere skal have mulighed for at leve et frit liv uanset køn, seksualitet og religion. Aarhus skal være en tolerant og mangfoldig kommune, hvor forskellighed er en styrke. Ingen borgere skal føle skam eller skyld over at være den de er. I Aarhus er der plads til alle mennesker. Det vil jeg til en hver tid, kæmpe for. 

Aarhus, Sammen er vi stærkere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik