Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Anne Skau Styrishave

Folketingskandidat og 1. suppleant, Odense Byråd

Telefon22 39 39 55

Emailannestyrishave@hotmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
   

Jeg har en vision for Danmark. Vi skal være verdens mest bæredygtige samfund. Verdens grønneste samfund. Vi skal lede verden og skabe bæredygtige løsninger, for vi har virksomhederne, organisationerne og menneskene til det.

FN’s 17 Verdensmål er bæredygtige mål for klima, miljø, ligestilling, trivsel, mindre ulighed og stærke lokale initiativer. Jeg tror på, at vi med udgangspunkt i disse mål kan skabe et bæredygtigt samfund, som ikke kun er for os, men også for de mennesker, der kommer efter os.

Et bæredygtigt samfund er for alle

Et ulige samfund er ikke et bæredygtigt samfund. Alt for mange danskere er i klemme i systemet eller har ondt i livet. Vi skal lave politik, som indretter vores velfærdssamfund til de mennesker, der skal være i det. At løfte verdensmålene er også at skabe en bæredygtig socialpolitik.

Verdens grønneste samfund

Den grønne omstilling er vor tids største udfordring. Men for Danmark er det en mulighed for at tage ansvar og gå forrest. Vi skal være eksportør af grønne løsninger og grønne visioner. Først og fremmest for de kommende generationers skyld, men også fordi det er en god forretning for Danmark. Derfor skal vi investere massivt i den grønne omstilling.

Lighed i muligheder

For et bæredygtigt Danmark er det afgørende, at vi er klogere i morgen end i dag. Derfor er det afgørende, at alle danskere har lige adgang til uddannelse. Sådan kan vi være med til at sikre lighed i muligheder til alle danskere, så vi kan udleve vores drømme. Derfor skal vi blandt andet afskaffe uddannelsesloftet og give langt flere midler til forskning og uddannelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik