Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Asta Rasmussen

lærer, ernærings- og husholdningsøkonom

Telefon30560615

Emailastaras0521@gmail.com

Stærke læringsmiljøer der inddrager fritids- og kulturtilbud

Vi ønsker at sikre de bedst mulige betingelser for skoleområdet ved at øge graden af frihed til skolernes selvledelse og ved at øge tilliden til, at skolerne i højere grad selv kan tilrettelægge skoledagens form og indhold. I Radikale Venstre vil vi arbejde for den ”åbne skole” og vi vil derfor gerne hjælpe skolerne med at øge inddragelsen af de lokale museer, musikskolen, idrætsforeninger, sejlklubber, billedskoler og andre frivillige organisationer samt erhvervslivet i skolernes undervisning.

 

Videreudvikle den økologiske og klimabevidste kommune

Det kan ske ved optimal brug af solenergi, biomasse, vindmøller og konstant fokus på energioptimering i kommunale bygninger og ved krav til nybyggeri.

Desuden skal den offentlige trafik være fossilfri og tilgængelig for mange flere mennesker, så vi kan minimere privatbilismen mest muligt. Vi vil udbygge cykelstinettet og gøre det nemmere at tage cyklen med den kollektive trafik.

 

Udbygge det rige kultur - og foreningsliv i kommunen

Vi vil udvikle biblioteket til at være lokale centre for kultur, for kulturmøder, for menneskelig kontakt, for formidling af viden og for hjælp til uddannelsessøgende. Vi vil understøtte kommunens rige foreningsliv ved at kommunen udpeger en person, der kan hjælpe foreningerne med at løse problemer, foreningerne måtte løbe ind i i det daglige. Vi skal gøre alt for, at de frivillige ikke bliver trætte af at være frivillige !

 

CV:

Jeg har arbejdet som lærer, viceskoleinspektør, værkstedsleder i køkken på en produktionsskole, arbejdet freelance på Slagteriernes Forskningsinstitut, skrevet kogebog, arbejdet med økologisk landbrug og som kostvejleder.

Derudover arbejder jeg, som frivillig, med flygtninge, i genbrugsbutik, lokale aktiviteter i Ejby, i bestyrelsen for Lejre turistforening og Letlandssamarbejde.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik