Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Camilla Hersom

Telefon22866228

Emailhersomcamilla@gmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen

Folketingskandidat på Fyn. Formand for Danske Patienter & bestyrelsesleder hos KVINFO. Tidl. MF, gruppeformand og finansordfører.

Jeg brænder for et åbent, tolerant, grønt og moderne Danmark. Vi skal give alle de bedste muligheder for at være herre i deres eget liv. Nøglen til det er uddannelse,mentalt og fysisk sundhed, og en plads i fællesskabet. Jeg tror på foreningslivets frivillighed og fællesskab som en bærende kraft i samfundet.

Jeg er 46 år, gift og mor til tre skønne piger på 8, 12 og 15 år. I hverdagen bor vi i København og i ferierne i Båring Vig på Nordvestfyn.

 

Radikale Venstre - 28.05.2015

Så er det nu!

Valget er udskrevet, kandidaterne er på vej til deres valgkredse, plakaterne sættes op i lygtepæle!

Læs mere
Camilla Hersom

Udviklingspolitik - 30.04.2015

Middelhavet. Når ord ikke rækker

Vi kan ikke sidde passive, mens katastrofen fortsætter og måske endda vokser. Vi må insistere på, at der skal fuld turbo på alle løsningsspor. Her og nu må der findes en løsning fra europæisk side, så mennesker ikke dør på vej hen over Middelhavet.

Læs mere
Camilla Hersom

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik