Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Celli Shenar

Selvstændig - Online marketing

Telefon31 22 22 38

Emailcelli@shenar.dk

Celli Ilan Shenar (f. 1974) har været bosiddende på Frederiksberg siden 1993, og kandidat til Frederiksbergs kommunalbestyrelse for partiet det Radikale Venstre (B).

Celli Shenar har læst Biologi på Københavns Universitet og Cand.Merc. på CBS på Frederiksberg. Han arbejder til daglig som selvstændig med online marketing i sit eget firma (LinkMedia), hvilket han har gjort siden 2004.

Celli Shenar har været aktiv i bestyrelsesarbejdet lige fra hans unge år som elev i skolen, som næstformand i gymnasiet, formand for sin andelsboligforening, i bestyrelsen for vuggestue samt børnehave, siddet i bestyrelsen for Skolen ved Bülowsvej, aktiv som instruktør for andre skolebestyrelser, Hovedbestyrelsesmedlem samt en del af Forretningsudvalget i den landsdækkende forening ”Skole & Forældre”, og har sidst også siddet som domsmand ved retten på Frederiksberg.

Seneste aktivitet på Frederiksberg har været præget af "Frederiksbergs Integrationsråd", hvor Celli Shenar var udpeget som repræsentant for folkeskolerne på Frederiksberg.

 

Mærkesager:

Børn, unge og uddannelse

Vi skal turde at tænke langsigtet og investere i børn og unge, i Deres opvækst, dannelse og uddannelse. Forældre og børn der oplever deres dagtilbud som opbevaring er en melding om at det ikke virker godt nok som det er nu.

Jeg vil derfor arbejde for at skaffe nok pædagoer, således at BUPL´s minimumsnormering på dagområdet kan imødekommes, samt sigte mod at ingen lærer, pædagog, eller medhjælper bør kigge misundeligt på lønningsniveauet i andre kommuner. 

 

Et fælles Frederiksberg – Det Ny Frederiksberg / Hospitalsgrunden:

Frederiksberg skal have plads til alle borgere – unge, enlige, familier og ældre.

Vi kan med Hospitalsgrunden skabe plads til alle dem vi med årene har fået skubbet væk ud byen.

Jeg vil derfor arbejde for at skabe en række mindre boliger der er til at betale for studerende, enlige og ældre, hvor et interegreret erhvervs- og byliv også får plads, men hvor kultur og og borgerfællesskabet er prioreteret aller højest.

 

Renaissance til træerne – Flyt dem tilbage på vejen!

Vores higen efter at have en forbindelse til naturen i form af en simpel altankasse, kan give meget mening for den enkelte – men vi skal turde tænke større og bredere end blot det. Vi skal have træerne tilbage på gadeplanet og ikke stille os tilfredse med en margurit i altankassen.

Jeg vil helt helt konkret personligt arbejde for at bringe det grønne liv tilbage til alle hoved og sidegader. Tilbage med træerne på vejen! 

Sæt kryds ud for Celli Shenar ved det kommende valg d. 21 november

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik