Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Claus Wachmann

Telefon51168866

Emailcwachmann@gmail.com

Suppleant til Hovedbestyrelsen
Gladsaxe Kommune
   

Jeg sidder i Gladsaxe Byråd, hvor jeg arbejder for at vi sammen skaber en kommune, som du og din familie elsker at bo i. En personlig stemme på mig er en aktiv handling for et grønt, trygt og børnevenligt Gladsaxe i dag og i fremtiden.

Mine mærkesager er:

Grønt og bæredygtigt: Gladsaxe er grøn og fantastisk. Men her skal være grønnere, med flere grønne åndehuller og en levende Bagsværd Sø. Gladsaxe skal være bæredygtig senest i 2050

Trygt og bandefrit Gladsaxe: Det kræver et langt sejt træk med en fokuseret social indsats der stopper fødekæden til banderne, hjælp til exit, samt at politiet fjerner den hårde kerne af bandemedlemmer fra gaden

Alle børn skal være vindere: Jeg arbejder for, at alle i Gladsaxe skal have en god opvækst, der sikrer dem et godt liv. Vi skal fastholde fokus på tidlig indsats for udsatte børn og på folkeskolen. Stærk faglighed i skolen med dygtige og motiverede lærere, og trivsel hele dagen

Hvis du er enig i mine mærkesager KAN DU GØRE EN FORSKEL med din stemme personligt på mig til kommunalvalget!

Jeg vil meget gerne i dialog med dig om hvor Gladsaxe skal hen.

Læs meget mere og vær med til at forme fremtidens Gladsaxe på facebook:
https://www.facebook.com/ClausWachmannKV13/

E-mail: cwachmann@gmail.com
Mobil: 5116 8866

Bonusinfo:
Jeg har siden barnsben været social-liberal helt ind i hjertet, og hylder princippet om at vi skal hjælpe de svageste så meget vi overhovedet kan mens de der kan selv skal have lov, samt princippet om at vi ikke skal blande os i hvad den enkelte gør så længe de ikke begrænser andres mulighed for også at gøre hvad de ønsker.

Jeg brænder for at give vores børn og unge den bedst mulige start på livet så de kan få et gode liv de fortjener ogsom vi alle ønsker for vore børn, og samtidig bidrage til samfundet og demokratiet. Derfor skal vi fokusere på tidig indsats for alle udsatte børn, gode dagtilbud og en verdensklasse folkeskole med dygtige og motiverede lærere. Samt sikre at alle børn og unge har gode fritidstilbud.

Det er ekstremt vigtigt at vi gør alt i vores magt for hurtigst muligt at gennemføre den grønne omstilling til en fuldt bæredygtig verden. Det betyder naturligvis at brug af fossile brændstoffer skal udfases hurtigst muligt, men vi skal også standse befolkningsvæksten og udryddelsen af både vild og dresseret natur. Jeg er ingeniør og tror ubetinget på at teknologien kan og skal hjælpe os til en bedre verden. Men vi skal styre den og der er fx brug for kraftigt at regulere brugen af kemiske stoffer der langsomt men sikkert er ved at udrydde faunaen omkring os. Naturen eksisterer i sin egen ret og skal ikke altid opgøres i værdi for mennesker.

Men de to ovenstående punkter kan vanskeligt gennemføres hvis ikke vi har fundamental fysisk tryghed. Det handler ikke om at vi skal beskyttes mod forandringer og nye ideer, mnén vi skal trygt kunne færdes. Derfor SKAL banderne udryddes. Det kræver et langt sejt træk hvor vi udvikler vores udsatte boligområder og i det hele taget hjælper ALLE udsatte børn uanset baggrund sådan at vi kan stoppe fødekæden til banderne. Samt at vi hjælper alle der er motiverede (det er flere end du tror) ud af kriminalitet gennem exit programmer når de har udstået deres straf, og endelig skal politiet fjerne de hårde kriminelle fra miljøet.

Jeg tror på viden og evidens, og på at lytte til eksperter. Men også på at lytte til den enkelte borger der ved hvad der er vigtigt for vedkommende, og hvor skoen trykker. Kun ved at gøre begge dele kan vi udvikle god politik der bliver en succes ude i virkeligheden. Endelig vil jeg arbejde for at vi i langt højere grad løser årsagen til et problem i stedet for blot at symptombehandle

 

 

Start dialogen om Gladsaxes fremtid

Eller ring 5116 8866

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik