Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Court Møller

Chefkonsulent og HR-Partner

Telefon50966910

Emailcourt@rudersdal.dk

Rudersdal Kommune

Jeg er aktiv som medlem af kommunalbestyrelsen i Rudersdal. Her er jeg formand for Miljø- og Teknikudvalget og dermed med til at sætte fokus på den grønne omstilling lokalt i dén kommune, hvor jeg bor. Jeg er desuden medlem af Økonomiudvalget, Børne- og Skoleudvalget samt Bycenterudvalget.

Den grønne omstilling er en mærkesag, idet jeg finder det helt afgørende, at vi både globalt og lokalt sætter initiativer i gang, så vi bruger vores ressourcer med fornuft og forurener mindre.

Vi skal lokalt blive langt bedre til at affaldssortere, så vi genbruger flest mulig af vores ressourcer. Vi skal investere i energieffektive løsninger, så vi udleder mindre CO2, og vi skal sætte initiativer i gang, så flere vælger cyklen frem for bilen - ligesom det skal være de grønne transportformer, der bliver mere almindelige. Vi skal investere i flere cykelstier, så børnene tager cyklen til skole - ligesom forældrene skal cykle til arbejde - eller i det midnste cykle til stationen.

Desuden skal vi investere i vores børn og unge. Der skal afsættes flere midler til pædagoger i daginstitutionerne, bl.a. så kvaliteten af børnenes hverdag i vuggestuer og børnehaver bliver bedre med oplevelsestude i den skønne natur, der omgiver os i Rudersdal. Desuden skal folkeskolerne styrkes, så eleverne får en endnu bedre skole, hvor trivsel og læring går hånd i hånd.

 

Grøn omstilling

Grøn omstilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik