Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

David Zepernick

Head of Communication and Public Affairs

Telefon31400850

Emailmunis@hotmail.com

Frederiksberg Kommune
   

Jeg er 45-år, cand.scient. pol., og arbejder til dagligt som kommunikations- og public affairs chef med fokus på styrkelsen af dansk-svensk life science.

Jeg er pæredansk med både tyske, vestafrikanske og albertslundske rødder. Jeg bor på syvende år med min kæreste og tre børn, Claramilla (2001), Louis (2006) og Elliot (2009) på Frederiksberg, hvor jeg også er medlem af kommunalbestyrelsen (Undervisningsudvalget og Socialudvalget). Jeg er frivillig bestyrelsesformand i Fonden Safe and Alive og initiativtager til Tirsdagsklinikken – den gratis sundhedsklinik på Vesterbro målrettet udenlandske kvinder i prostitution, som i dag drives af Reden International.

Min livsanskuelse kan sammenfattes i “Globalt udsyn, Socialt hensyn, Liberalt livssyn”. Det betyder for mit lokalpolitiske arbejde konkret, at jeg ønsker at bo og se mine børn vokse op på et Frederiksberg, som favner verden, fastholder fællesskabet og frisætter den enkeltes potentiale. 

 • Det er en grøn storby, som er på forkant med klima- og miljøløsninger og arbejder for at mindske bilos i børnehøjde.
   
 • Det er et Frederiksberg, som favner integration af nye medborgere, hvor alle, uanset kultur, arbejder og bidrager efter evne, og hvor hverken problemer eller løsninger tabuiseres.
   
 • Det er et Frederiksberg, som går aktivt ind i kampen mod kvindehandel og understøtter den realistiske vision om et Danmark uden kvindehandel.
   
 • Det er et Frederiksberg, som sætter sig som mål at byens børn skal være den bedst uddannede generation nogensinde – uanset kulturel og økonomisk baggrund

  og.
   

 • Det er et revitaliseret Frederiksberg, som med en ambitiøs erhvervs-, iværksætter- og turismepolitik skaber omsætning, jobs og puls, og sætter Frederiksberg på landkortet.

Som radikal kandidat til Europa-Parlamentsvalget i 2019 udmønter "Globalt udsyn, Socialt hensyn, Liberalt livssyn" sig i følgende 5 mærkesager, som naturligvis i betydelig grad overlapper med mit lokalpolitiske arbejde - tingene hænger jo sammen! Du skal stemme på mig til EP-valget den 26. maj, hvis du vil bidrage til, at vi radikale går forrest i  

 • Kampen mod menneskehandel
   
 • Kampen mod skattely
   
 • Kampen for et stærkere Europa i verden
   
 • Kampen for mere Danmark i Europa
   
 • Kampen for et grønnere Danmark i et mere bæredygtigt Europa 

Artikler og indlæg om mine værdier, ideer, projekter og analyser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik