Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Emrah Tuncer

Folketingskandidat

Telefon

Emailemtun@holb.dk

Holbæk Kommune
 

Jeg er opstillet, fordi jeg gerne vil være med til at præge dansk politik. Det går godt i Danmark, og økonomien er på vej frem, men midt i det hele må vi ikke glemme de mennesker, som det hele handler om. Jeg vil arbejde for den menneskelige udvikling i Danmark - særligt når det handler om udsatte. For mig er det afgørende, at det fremtidige arbejde på Christiansborg baserer sig på ligeværd, tillid og fællesskab. Gode danske værdier, som trænger til at blive hævet frem igen. 

Værdier er mærkesagen
Danske værdier er værdifulde. For de kan bruges til at samle os om det nære, til at udvikle os og vokse. Men i alt for lang tid, har højrefløjen brugt "danske værdier" til at fremmedgøre dem, som ikke er etniske danske, og det skal vi gøre op med. Jeg oplever hvordan tillid, ligeværd og fællesskab bruges på daglig basis til at integrere nydanskere, motivere medarbejdere og udvikle lokalsamfund. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik