Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Eva Borchorst Mejnertz

Lektor i Samfundsfag, Engelsk og Innovation

Telefon61 71 33 13

Emaileva@radikaleaarhus.dk

Århus Kommune
   

Nr 3 på Radikales liste til Byrådsvalget i Aarhus

Jeg er 37 år, mor til tre unger, bofællesskabsbarn og arbejder som gymnasielærer i samfundsfag, engelsk og innovation centralt i byen, på Aarhus Katedralskole. Samtidig er jeg født og opvokset i og omkring Aarhus og har derfor fokus på hele kommunen. Empati, kreativitet og handlekraft er kompetencer jeg sætter højt. Jeg prioriterer fællesskabet, børnene, og den verden vi efterlader dem, over alt andet, hvilket kommer til udtryk i de tre områder jeg vægter særligt højt. Radikale er for mig et socialt-, miljømæssigt- og økonomisk bæredygtigt parti, der tør drømme stort og samtidig formår at forholde sig objektivt og nuanceret til samfundsmæssige problemstillinger. Radikale har en enorm styrke i vores erfaring, samarbejdsevne og kløgt.

Jeg ser i dag en politisk udvikling, der belønner populisme, uprofessionalisme og fremmedgørende retorik. Her er vores fornemste opgave at opretholde en fundamental dygtighed, hvor vi gør nuanceret brug af den tilgængelige viden til at skabe udbytterige samtaler på tværs af skel. Samtaler der udmønter sig i de bedst mulige løsninger, der er solide og består over tid. Det er vores opgave utrætteligt at påtale uvidenhed, fejlslutninger og fordrejende diskurser. Og det er vores opgave at stå vagt om de mennesker, der lider under disse. Hvis vi lever op til dette ansvar kan vi forblive et stærkt parti, der vil have en afgørende og positiv betydning i fremtiden. Det vil jeg arbejde for.

Familie- & børnevelfærd

Vi lever i dag i et hurtigt samfund. Vi halser for at følge med og mange kæmper med stress og depression. Modstandskraften skal etableres i barndommen og fortsættes. Jeg vil kæmpe for minimumsnormeringer, familiepolitik og for at give børn og unge en stemme i Aarhus.

Grøn omstilling NU

Social og miljømæssig bæredygtighed skal være en forudsætning for kommunens arbejde. For miljøets og for vores børns fremtids skyld. Aarhus skal være en nytænkende, grøn by i udvikling. En by hvor vi tænker vugge-til-vugge.

Folkeskole & Fællesskaber

Traditionelle fællesskaber er i opbrud. Vi skal sætte folkeskolen fri og afkorte skoledagen. Vi skal hjælpe hinanden, hvor vi har gensidig glæde af det og etablere grønne åndehuller, der samler på tværs. Aarhus skal være en by, hvor vi leger sammen.

Læs mine debatindlæg, se flere kampagnefilm og bliv klogere på hvem jeg er og hvad jeg står for på min hjemmeside: www.evamejnertz.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik